8. Međunarodni sajam MINERAL EXPO SPLIT u Lori

8. Međunarodni sajam MINERAL EXPO  SPLIT, održat će se 12. i 13. travnja 2014. u Domu hrvatske vojske, na Poljudu, u vremenu od 10 do 20 sati. 

Na Sajmu će sudjelovati velik broj izlagača iz zemlje i inozemstva, a posjetitelji će moći razgledati i kupiti neobrađene minerale iz cijelog svijeta, fosile, ukrasne i upotrebne predmete izrađene od poludragog kamenja, i  odabrati iz velikog izbora nakita izrađenog od dragog i poludragog kamenja. Za zahtjevnije kupce tu će biti i unikatnog, ručno izrađenog nakita.

Posebna zanimljivost ovog sajma biti će radionica ispiranja zlata iz koncentriranog zlatonosnog pijeska koju organizira Udruga Lepoglavski ahat po uzoru na najveće svjetske sajmove.

Po prvi puta zainteresirani posjetitelji sajma moći će koristiti uslugu verificiranog gemologa, te izvršiti analizu i procjenu vrijednosti svog nakita.

Posjetitelji koje zanima liječenje kristalima imati će priliku razgovarati s nekoliko domaćih i stranih kristaloterapeuta, te odabrati iz velike ponude zanimljive stručne i popularne literature.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a najbrži koji nam na mail karte@split.com.hr pošalju svoje podatke na sajam će - besplatno.
Za djecu do 14 godina, i grupama učenika  omogučen je besplatan ulaz, a za grupne posjete učenika osigurano je stručno vodstvo.

www.mineralexpo.hr