Autoroboti se vraćaju u Cineplexx

Novi tjedan omiljenog Cineplexx kina u City Centru one Split donosi spektakularnu SF zabavu: „Transformersi: Doba izumiranja“! Četvrti nastavak epske borbe dobra i zla, pod redateljskom palicom Michaela Baya i glumačkom ekipom koju predvodi Mark Walhberg, donosi još više akcije, još više transformacija i, naravno, još atraktivnije svemoćne jurilice poput Lamborghinija, Bugattija, Corvetta koje za tren postaju gigantski roboti. Ne propustite pretpremijeru ove epske sage  u srijedu, 25.06. u 19:30 sati!

Ljubitelji komedija mogu se uvjeriti da njihovi susjedi zapravo i nisu tako loši, uzevši u obzir probleme Setha Rogena i Rose Byrne sa Zachom Efronom u „Susjedi iz pakla“. Također, gomilu smijeha pružit će vam i drugačiji pogled na divlji zapad Seth MacFarlanea u „Tko preživi pričat će“.

Za najmlađe posebno izdvajamo „Kako izdresirati zmaja 2“! Radnja filma odvija se 5 godina nakon što su Štucavac i Bezubica ujedinili zmajeve i Vikinge otoka Berka. Naši junaci i dalje odlaze u razne avanture, a za vrijeme jedne otkriju tajnu ledenu špilju u kojoj žive novi divlji zmajevi i tajanstveni Dragon Rider… Sinkronizirano!

U jeku svjetskog nogometnog prvenstva, za dame izdvajamo biografski film „Yves Saint Laurent“ o jednom od najvećih kreatora svih vremena! Povedite žensko društvo i opustite se uz biografsku dramu koja nas upoznaje sa samim počecima karijere slavnog francuskog dizajnera čije je ime do danas ostalo sinonim za inovativnost i luksuz.

Rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr