„Barbarinac-Island of love“ se pozdravlja s ljetom u domaćem stilu

Nakon gostovanja inozemnih glazbenika ovaj petak, 25.kolovoza, dj pult na Barbarincu preuzimaju domaće glazbene snage. Organizatori najavljuju ispraćaj vrućeg kolovoza s najboljim glazbenim događajem ovog ljeta.

Splitski kolektiv Underground Control, koji organizira već četiri godine glazbeni projekt „Barbrinac-Island of Love“, najavljuje ovaj petak najbolju zabavu do sada. Već dobro poznata lokacija svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu, ispratit će ljeto sa splitskim  organizatorima za dj pultom; Mirom Burićem i Lukom Laburom.

„Nakon što smo ugostili brojne svjetski poznate glazbenike, vrijeme je da darujemo našoj vjernoj publici jedno izdanje „Barbarinca- Island of Love“ u njima poznatom i dragom sastavu. Uvod je to ujedno i za brojne glazbene poslastice koje naš kolektiv Underground Control sprema ovu jesen splitskoj publici“, poručuje organizator Miro Burić.

Najpoznatiji splitski kolektiv, kad je u pitanju underground plesna scena, djeluje od 2006. godine. Skupina entuzijasta tada je pokrenula udrugu „Underground Control“ čije djelovanje je postalo kasnije ključno za razvijanje house splitske scene. U više od desetak godina otplesali i odsvirali su preko 200 partyja te su po brojnim splitskim klubovima i u sklopu raznih projekata ugostili neka od najvećih svjetskih imena u domeni elektronske glazbe.

Ulaznice su posebno za ovu priliku snižene po cijeni od 60 kuna do 00:30 te 80 kuna nakon 00:30. Dostupne su na ulazu na otok te uključuju povratni transfer brodom sa Stinica. Događaj počinje u 23: 00 sata i završava u 6:00. Više informacija o  polascima brodova i samom eventu potražite na facebook stranici Barbarinac- Island of Love.