Blagdanski vikend provedite u Cineplexxu

Prije nego što vas upoznamo sa čak četiri ovotjedna nova filma koja se započinju prikazivati od četvrtka, 17. travnja najavljujemo dvije prave poslastice za sljedeći tjedan: Bilu noć u Cineplexxu, 24. travnja za avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ i Ladies Night u petak, 25. travnja za hit komediju „Osveta na visokim petama“!

Svi oni koji u četvrtak, 24. travnja dođu na projekciju filmskog hita „Čudesni Spider-Man 2“ u nekom obilježju koje dokazuje da su navijači Hajduka (majica, kapa, šal, privjesak...) dobivaju gratis kinoulaznicu, a sve u sklopu još jedne akcije „Bila noć u Cineplexxu“! Cineplexx je ponosni sponzor Omladinske škole Hajduka, a ovakvim akcijama samo se još više učvršćuje ova odlična suradnja najjačeg dalmatinskog brenda i najuspješnijeg kino prikazivača u regiji.

Već sljedećeg dana, petak 25. travnja kino Cineplexx pripremilo je Ladies Night – za sve djevojke, majke, žene, bake, prijateljice i one koji se tako osjećaju. Uz hit komediju „Osveta na visokim petama“ svi kupci kinoulaznice dobit će na poklon besplatan primjerak časopisa Glorija, a sve uz medijsko pokroviteljstvo Buro 24/7.

Omiljenog oscarovca Russella Crowa ovoga Uskrsa gledat ćemo kao biblijskog junaka Nou u istoimenom filmu o vjeri, ljubavi, nadi i—novom početku. U filmu Noa u glavnim su ulogama i: Sir Anthony Hopkins, Emma Watson i Jennifer Connelly. Redatelj Noe je proslavljeni i višestruko nagrađivani Darren Aronofsky.

U romantičnoj komediji „Kad ljubav udari u glavu“, srednjovječni rastavljeni poduzetnik Richard veseli se svojoj mirovini i ulasku u miran i bezbrižni dio života. No, posljednjeg dana na poslu doživljava neugodno iznenađenje kad sazna da je žrtva prevare te da mu je nestao novac iz mirovinskog fonda. Uz pomoć bivše žene Kate (Emma Thompson) uhvatit će se u koštac s pronevjeriteljima, ali i pokušati smisliti način kako se dočepati novca za život.

Film „Devet mjeseci strogog zatvora“ govori o 40 godišnjoj sutkinji, radoholičarki koja nema vremena za privatni život, sve dok nakon jedne razuzdane noći slučajno ne zatrudni na novogodišnjoj zabavi.

Nakon što je egzorcizmom istjerao vraga iz svoje bivše supruge, Malcolm započinje s novim životom, s novom djevojkom i njezino dvoje djece. Mladi zaljubljeni par seli se u novu kuću iz snova, i sve je baš kako treba kada Malcolma počinju mučiti nova paranormalana zbivanja. Nastavak Paranenormalne aktivnosti još je otkačeniji, zabavniji i paranenormalniji od prvog dijela.

Vidimo se u kinu Cineplexx City Center one!