Dizajniranje, kaligrafija, motivacija i igranje!

U prostorijama Kluba mladih Split ovaj tjedan nastavljaju s radionicama iz grafičkog dizajna, počinju s tečajem kineske kaligrafije, slušaju motivacijske govore mladih i igraju se.

U utorak, 16.1., u 17:30 sati Klub mladih Split u suradnji s Konfucijevim institutom Sveučilišta u Zagrebu, organizira još jednu Radionicu kineske kaligrafije. Kineska je kaligrafija umjetnost pisanja kineskih znakova tušem i kistom od mekane kozje dlake po poroznom rižinom papiru. Radionice će voditi Sonja Jukić, profesorica kaligrafije. Radionica se održava u prostorima Kluba.

U četvrtak, 18.1., u 18 sati vas pozivamo na motivacijske govore aktivnih mladih! Klub mladih Split u svojim prostorima ponovno organizira događaj „Budi promjena koju želiš vidit' u Splitu!“ gdje ćemo se družiti s mladim ljudima koji su uspjeli donijeti promjenu u društvu i inovaciju u naš svijet. Dolaze nas motivirati Rade Popadić, Karlo Bosiljevac, Maja Prgomet i Marina Meić.

U petak, 19.1., od 19 sati pozivamo vas na prvu ovogodišnju večer društvenih igara u Klubu mladih! Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, kao i donošenje vlastitih igara, pića, grickalica....