Dječaci u O'Hare predstavljaju novi singl

Dvije godine nakon što je izašao album "Istina", Dječaci će ove subote na koncertu u klubu O'Hara predstaviti novi singl kao najavu novog albuma koji nikako da ugleda svjetlo dana.

- Ja i Ivo smo ovu pjesmu posvetili Zoniju, našem prijatelju koji je pretjerao sa glazbenom produkcijom i poludio. Već više od godinu dana producira album Kid Rađe (bivšeg člana benda) zbog kojeg je zapostavio skoro sve druge obaveze. Prije par tjedana smo posjetili Zonija u njegovom kućnom studiju gdje miksa i tek tad smo shvatili koliko je daleko zastranio, stoga smo složili ovu prijateljsku audio-intervenciju u nadi da nas Zoni shvati ozbiljno jer Dječaci nisu sposobni stvoriti treći album bez Zonija u najboljem mogućem psihološkom stanju - kazao nam je Vojko Vrućina, u ime benda koji vrlo jasno i otvoreno, povremeno duhovito, progovaraju o hrvatskoj zbilji, a pri tome ne gube neku svoju urođenu pozitivnu notu, pa i najteže situacije opisuju sa šarmantnom lakoćom i originalnom prirodnošću.

Za kraj ovoljetne open air sezone u klubu na Zenti publiku će prije Dječaka zagrijavati nova hit grupa Kiša metaka, splitska gangsta rap družina u kojoj su Krešo Bengalka, Oreb, Papi Para, Kid Rađa i Vojko V. Dosad su izbacili su samo jedan rap folder početkom 2013-te, a u live izdanju repaju Krešo Bengalka, Oreb i Vojko V, a kao DJ im se pridružuje VRH iz Splita.

Subotnji koncert u O'Hare počinje točno u 23:15 sati, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 40 kuna (na dan koncerta 10 kuna skuplje). Najsretnije na koncert vodimo besplatno, dovoljno je na email karte@split.com.hr poslati svoje podatke i ime prvog albuma grupe Dječaci.