Dođite na 6. Dan društvenih igara u Splitu

Ekipa koja u Splitu organizira FantaSTikon vas poziva na šesti Dan društvenih igara u Splitu koji će održati u nedjelju, 15. siječnja u Gradskom kotaru Lučac-Manuš (Omiška 14), od 12 do 21 sat.

Želja organizatora, splitske Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST, je Danom društvenih igara obići što više zanimljivih lokacija u gradu Splitu i proširiti dobre vibracije igranjem board game-ova.

"Igramo se jer volimo u dobrom društvu rješavati izazove. Naslova igara koje donosimo na naše događaje imamo preko 100, a pokrivaju vrlo različite tematike, od natjecanja tko će napraviti ljepšu i bolju Alhambru, do preživljavanja u hladnoj izoliranoj koloniji koju napadaju zombiji u igri Dead of Winter. Od mnogih igara dostupnih za igranje na 6. DDI izdvajamo zanimljivi Terraforming Mars, igru koja se u posljednjih nepunih godinu dana uvrstila među najbolje igre na svijetu.  " – ističe Marko Mlinar, predsjednik udruge F&ST.
Ulaz na 6. DDI je slobodan, a za najbolje igrače su predviđene nagrade. Više o svemu saznajte na Facebook stranici Udruge F&ST  i  6. Dan društvenih igara Split .