Film o filmu koji oni ne žele da vidite

Tako bi se ukratko mogla opisati urnebesna komedija Snimka seksa s Cameron Diaz i Jasonom Segelom koja nam je ovaj tjedan stigla u Cineplexx City Center one Split. Kada su se Jay (Segel) i Annie (Diaz) počeli viđati, njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, Jay i Annie odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan. Kako bi zaštitili svoju reputaciju, a budući se nalaze samo jedan klik udaljeni od toga da ih cijeli svijet vidi gole, njih dvoje se upućuju u utrku s vremenom kako bi pronašli nestalu snimku seksa što ih vodi u noć koju nikada neće zaboraviti... Dodajmo da je ovo drugi put da Cameron diaz i Jason Segel glume zajedno – prvi put u jednako otkačenoj komediji Bad theacher.

Iz novog kino tjedna izdvajamo i spektakularan film katastrofe Oluja stoljeća. U samo jednom danu serija neočekivanih tornada devastirala je grad Silverston. Dok ubojite pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek slijedi. Većina stanovnika pokušavat će pronaći siguran zaklon, no skupina entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušat će se približiti oluji stoljeća koliko god će im priroda to dozvoliti.

Ljubitelji oldschool akcije 14.08. dolaze na svoje. Plaćenici 3 čekaju vas na Men's nightu, večeri rezerviranoj za muškarce. Najbrži posjetitelji će na poklon dobiti časopis Top Gear i osvježiti se uz pivo!

Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr

Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!