Find a Bae on Valentine's Day!

Želiš upoznati nekog novog na zabavan način? Slušaš o tom famoznom speed date-u, a nikako da se prijaviš? Dođi i uvjeri se zašto je speed date tako zabavan! Klub mladih Split  (Ruđera Boškovića 20/II) još jednom organizira speed date - Find a Bae on Valentine's Day, ni manje ni više nego na Valentinovo!


U potrazi smo za deset cura i deset dečkiju od 20 - 32 godina koji će se kroz kratke spojeve imati priliku bolje upoznati. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova mi ćemo razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga, na vama je da se dogovorite za daljnje druženje!

Prijave su obavezne na linku https://goo.gl/forms/AtfHpRxnJzP8H0Tx2 do subote, 10. veljače 2018. Molimo slati samo sigurne prijave, a eventualnu nemogućnost dolaska javiti na SpeedDateKms@gmail.com.

Ako ti je dosta zadimljenih i bučnih klubova, speed date ti pruža mogućnost upoznavanja nekog novog na zabavan i dinamičan način u opuštenoj atmosferi Kluba mladih Split.

Ponesi/obuci nešto crveno jer ipak je Valentinovo! ♥