Gospodarica zla u CINEPLEXXU

Novi kino tjedan u omiljenom Cineplexx kinu u City Centru one Split donosi jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, fantaziju „Gospodarica zla“, koju je utjelovila Angelina Jolie!

Priča o „Uspavanoj ljepotici“ i kletvi koju je Zlurada bacila na nju je svima veoma poznata, ali da li ste se ikada zapitali iz kojeg razloga se Zluradino čisto srce pretvorilo u kamen? Reditelj Robert Stromberg je pokušao istražiti do sada neispričanu priču o Disneyevom najprepoznatljivijem zlikovcu i prenijeti je na veliko platno u filmu „Gospodarica zla“. Glavnu ulogu je dodjelio Angelini Jolie, koja je ujedno imala  zadovoljstvo da pred kamerama glumi sa svojom četvorogodišnjom kćerkom Vivien.

 

Večeras ne propustite  Men's Night uz urnebesnu vestern komediju „Tko preživi pričat će“!

Radnja ove urnebesne komedije odvija se 1882. godine u Arizoni, Albert, farmer bez samopouzdanja, gubi svoju voljenu djevojku povlačenjem iz dvoboja. Ubrzo susreće zanosnu Annu, te otkriva svoju hrabrost i puni potencijal kad Annin muž, poznati kriminalac, najavi svoj dolazak.

Ne propustite večer dobre zabave uz film koji vam donosi Seth MacFarlane, kreator „Teda“, gratis auto-moto magazin Top Gear i osvježavajuće pivo! Ulaznice su u pretprodaji!

Također, nikako ne propustite priliku na portalu za grupnu kupovinu „Crno jaje“ koja se ne propušta! Ugrabite super akciju i za samo 59 kuna izvedite dragu osobu u Cineplexx na super kino projekciju po izboru, uključujući i 3D projekcije! Dvije ulaznice za kino predstavu, 2 pića i velike kokice, sve za 59 kuna samo u Cineplexx kinu City Center one!