Hladno pivo na tvrđavi Gripe

Koncert će se održati na tvrđavi Gripe u subotu, 12.9.2015. a Mile je koncert u Splitu prokomentirao ovako: „Hladno pivo na stageu, hladno pivo u ruci i zvijezde iznad nas – gdje ćeš bolje? Nevjerojatno smo sretni što se priča oko „Dana zatvorenih vrata“, bilo da je riječ o albumu ili ovoj turneji, razvija spontano, a tako dobro. Temelji su, očito, dobro postavljeni, jer gdje god dođemo, ljudi pjevaju pjesme kao da ih znaju godinama. U Splitu publiku čeka preko dva sata žestoke svirke od Džinovskog pa do danas, a sve ostalo što će biti, to je čisti rock'n'roll. Vidimo se!“

Kao predgrupe nastupit će Mjesni odbor i Vertigo.

Za zvučnu kulisu turneje odabrana je pjesma "Firma", aktualni singl Hladnog piva, čiji je spot podigao poprilično prašine.

Redovna cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, a na dan koncerta 100 kuna. Sve informacije o ostalim koncertima Hladnog piva možete saznati na www.hladnopivo.hr i službenom Facebook Pageu Hladnog piva.

Ulaznice možete kupiti na : www.eventim.hr  i www.croatia-tickets.com.

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Hladno pivo. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.