Karlovačko RockOff ljetna turneja počela u Splitu!

Splićani su sinoć uživali na prvom koncertu Karlovačko RockOff ljetne turneje koja je krenula iz Splita na prepunom platou ispred kluba O'Hara.

Čast da otvori koncert imao je Radio Luksemburg koji je napravio presjek svojih pjesama, a hit "Ako nemam te" publika je uglas pjevala s bendom. Osnovani 2010., iza sebe imaju dva studijska albuma, a od osam singlova, čak njih sedam nalazilo se na prvim mjestima top lista.

Svoje vrijeme na Karlovačko RockOff pozornici odlično je iskoristio i bend Markiz, prošlogodišnji pobjednici RockOffa, koji su splitskoj publici predstavili novu pjevačicu Nikolinu Fistrić. Publika je mogla čuti većinu hitova benda koji su već dugo na vrhovima domaćih top ljestvica.

Glavna zvijezda večeri bila je VATRA, ovogodišnji dobitnik Porina za najbolji izvedbu grupe s vokalom, produkciju, snimku, te onog najvažnijeg, za pjesmu godine. Tijekom 16 godina duge karijere, iza sebe imaju šest studijskih i jedan EP album, preko 30 videospotova i nekoliko stotina odrađenih svirki. Pod autorskom palicom Ivana Dečaka, nastali su neki od najvećih hitova grupe Vatra: Tango, Saturn, Eskim, Tremolo… Ivan Dečak, kao frontmen Vatre veseli se svakom susretu s publikom te svaku svirku doživljava vrlo emotivno. Tako su i splitskoj publici priuštili pravi vatromet u sat i pol svirke, odsviravši svoje najveće hitove koje je publika pjevala zajedno s bendom.

U sklopu platforme Karlovačko RockOffa, Vatra i njihovi gosti na koncertima, žele prenijeti poruku da optimizam i odvažnost vode prema boljoj budućnosti.

Splićani i njihovi gosti uživali su u odličnoj glazbi i vrhunskom Karlovačkom pivu, a Karlovačko RockOff danas se seli u Zadar, kako bi isti dobar osjećaj prenijeli i zadarskoj publici, na koncertu koji će se održati na Đilu.

Više informacija o Karlovačko RockOffu možete saznati putem službene Facebook stranice ili na www.karlovacko.hr/karlovackorockoff/.

Foto: Vjeko Bilota