Kvadrat kruga sedmi polufinalist St-@rta

Na sedmoj kvalifikacijskoj večeri Festivala autorskih bendova ST-@rt 2014 nastupili su: Twisted mind (Split), Devils & Dust (Zadar), Kvadrat kruga (Split) i gosti večeri - FILM NOIR iz Splita.

Večer je otvorila grupa Twisted mind koja je sa tri električne gitare, bas gitarom i bubnjevima pružila pravu rock svirku. Nakon njih na binu su se popeli i Devils & Dust te su na oduševljenje ženskog dijela publike izveli svojih nekoliko autorskih pjesama. Posjednji u konkurenciji su nastupili Kvadrat kruga koji su u konačnici, čvrstom svirkom pridobili većinu glasova žirija i pobijedili te postali 7. polufinalisti Festivala. Za vrijeme glasovanja, sve prisutne je izvanrednom svirkom oduševila grupa Film Noir (drugoplasirani bend St-@rta 2012)  koja se nakon nešto više od 2 godine postojanja svirački usavršila te predstavila novi materijal.
 
Pobjednik sedme kvalifikacijske večeri, ujedno i sedmi polufinalist, po glasovima žirija i glasovima publike, je grupa Kvadrat kruga koja se pridružila već od ranije poznatim polufinalistima: The Crook (Zadar), Repassage, (Split), Shewa (Sinj), Forsworn (Split), Rolin Humes (Rijeka) i The Blondes (Opatija).

Sljedeću srijedu, 9. travnja, na programu je posljednja, 8. kvalifikacijska večer nakon koje ulazimo u samu završnicu Festivala.
Na 8.kvalifikacijskoj večeri će nastupiti:
- ANTIBIOTIK (Kaštela)
- GARDANEL (Split)
- SAMO U PAPRU (Split)
- SPACE IN SPACE (Split)