'Lolli Dancing' u novogodišnjoj noći u klubu Quasimodo

subota 30.12.2017.
start 23:00
upad 10 kn

Banana Zvuk je splitski sondsystem koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producent i DJ Luka (TBF) i MC i selektor Yuri (ST!LLNESS/GOLEM/SINESTET). Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashupova. Vole vesele i basovite dureve s divljim MC- ima. Jednako su skloni novom zvuku i svježim izdanjima kao i starim klasicima za kojima posežu da ubrizgaju nove doze adrenalina tijekom cjelonoćne zabave. U nekoliko godina rada povezali su se i radili sa svim soundsystemima koje pratite putem Reggae.hr medija, u skoro svim klubovima i festivalima u zemlji i susjedstvu. Vole sve što vole mladi i vesele se ponovnim susretima i novim poznanstvima.

"Uživamo kad se ljudi totalno razvale i party ode u nekontrolirane uvjete. Radimo ovo da bi se ekipa s nama zbavila, a mi ostali u svijetu pozitivnih vibracija".
U zadnje vrijeme se bave remixiranjem, snimanjem autorskih materijala i promo mixeva. Banana Zvuk možete čuti ovdje:

https://soundcloud.com/banana-zvuk
 
 
 
Nova Godina
start 1:00
nema pretprodaje

Za pultom David Hasselhoff spaja dva najluđa tuluma u jedan; 'Dirty Dancing' i 'Lollipop' samo za novogodišnju noć postaju 'Lolli Dancing'.

Start je u 01:00, dakle, imate vremena za sve formalnosti, hranu, piće i poljupce i u dogovoreno vrijeme se vidimo u Quasimoda.
Prošle godine urnebes širih razmjera, ove ne očekujemo ništa manje!!!!