Majstori iluzije stižu u Spaladium Arenu

Majstori Iluzije je jedinstvena predstava koja okuplja 5 vrhunskih mađioničara, koji će vam noć u Spaladium Areni 24/11/2018 učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijom. Nećete vjerovati svojim očima što se događa a njihove vještine odvest će vas u svijet neobjašnjivih pojave s primjesom natprirodnoga.

Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvoga slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?

Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazat će da ništa nije nemoguće! Međutim tajne njihovih vještina morat ćete sami otkriti jedno je sigurno uspješno kombiniraju komediju, napetost, iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cijelokupan show upotpunit će raskošna produkcija.

Ulaznice za ovu izvrsnu predstavu se mogu kupiti od ponedjeljka 29/10/2018 u sustavu Adriaticket i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa(Tisak centar Medija; dućan Deancing Bear, zatim Croatia Records…), a cijene idu od 90 do 160 kuna. Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3000 ulaznica a Spaladium Arena će se pretvorit u amfiteatar.