Mamin dečkić, Non-Stop i Majstori u Cineplexxu

Od ovoga tjedna se u kinu Cineplexx City Center one započinju prikazivati tri nova filma: „Non-Stop“, „Mamin dečkić“ i „Majstori“.

„Non-Stop“ je novi akcijski triler s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Radnja filma odvija se na međunarodnom letu New York- London. Tijekom leta, američki savezni agent prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik, sve dok se 150 milijuna dolara ne prebaci na tajni bankovni račun…. Utrka s vremenom tek je počela.

Ovaj tjedan u domaća kina stiže i iščekivana domaća komedija „Majstori“, redatelja Dalibora Matanića. Film se vrti oko domaćice Keke, koja pati zbog letargije u koju je ušao njen brak s Bajom, zabrinutim željezničarom. Da bi sve bilo gore, Keki se mahnito udvara Ilija, majstor za popravke koji svojom nespretnošću izaziva pravu apokalipsu gdje god se pojavi. Nakon što Baja napokon shvati Ilijine namjere i nakon što joj demoliraju cijelu kuću svojim nespretnim obračunima, Keka odlučuje napustiti obojicu muškaraca te odlazi na put tamo gdje je jedino donekle osjetila sreću – u malo primorsko mjesto gdje su ona i Baja bili na bračnom putovanju... Stvari se dodatno počinju komplicirati jer Keka zapne za oko Luji, atipičnom usamljenom ribaru-galebu. Baja i Ilija istovremeno odlučuju krenuti na put, u najveću avanturu svojih života ne bi li dokazali svoju ljubav prema Keki...

Ekskluzivno u Cineplexxu i odabranim kinima, ovaj tjedan s prikazivanjem počinje film „Mamin dečkić“ , francuska neponovljivo inteligentna komedija, dobitnik 5 Cesara najprestižnije nagrade francuske filmske akademije, u kojem nagrađivani francuski kazališni glumac Guillaume Gallienne, u adaptaciji svog samostalnog scenskog nastupa iz 2008. godine koji je baziran na njegovom djetinjstvu, farsu svoje zbunjene seksualne usmjerenosti u mlađim danima, pretvara u maštovitu i zabavnu komediju.

Ne propustite ni film koji je u zemljama regije do sada vidjelo preko pola milijuna ljudi, nastavak hvaljenog hita iz 2010., „Montevideo, vidimo se!“ koji prikazuje priču o sudjelovanju jugoslavenske nogometne reprezentacije na prvom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Montevideu u Urugvaju.