Massimo otkrio goste u Spaladium Areni!

Jučer je održano neformalno druženje Massima i novinara splitske regije u Fabrique pubu. Povod ugodne ćakule najava je dosad najvećeg Massimovog koncerta u tom gradu, u impozantnoj Spaladium Areni  14.2.2018. 

Šušura nije nedostajalo jer su novinari saznali da Massimo ovih dana priprema duet s grupom Vatra i da će upravo oni biti gosti na njegovom splitskom koncertu. Bit će to prvi put da se uživo izvodi pjesma „Nama se nikud ne žuri“ koja će početkom veljače krenuti u radijska emitiranja. Osim Vatre, na velikoj pozornici Spaladium Arene Massimu će se pridružiti saksofonist Igor Geržina.

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni. 
 
Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima,  basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Uz njih bit će tu i Massimove dugogodišnje suradnice Vanessa Mišić, Martina i Mateja Majerle, kao prateći vokali. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva.  

Za kraj, spomenut ćemo da je Massimo u ponedjeljak osvojio radijsku nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za pjesmu „Neka ti plove brodovi“  u kategoriji najbolje pjesme prošle godine. Paralelno traje i glasanje za nagradu Zlatni studio (Jutarnji list, prilog Studio) gdje je nominirana ista pjesma za kategoriju hita godine, a sam Massimo nominiran je i u kategoriji pjevača godine.
 
Najbolji provodi uvijek su u paru, a posebno kada 14. veljače, na sam Dan zaljubljenih, Massimo i bend, sviraju u gradu pod Marjanom. Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem na www.eventim.hr, www.croatia-tickets.com i na prodajnim mjestima Eventima. Od ponedjeljka 29. siječnja ulaznice će u prodaji biti i na blagajni Spaladium Arene.  Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica:
 
VIP parter - 180 kn
Parter 1  - 150 kn
Tribina 1 - 140 kn
Parter 2 - 120 kn