Massimo Splićankama pjeva za Dan žena!

Dvadesetak umjetnika na sceni, ljepota zajedničkog muziciranja i energija koja zahvaća sve prisutne - bio bi sukus onoga što očekuje splitsku publiku večeras u Velikoj dvorani SC Gripe na koncertu na kojem će glazbenu magiju prenositi Massimo, njegov bend te njihovi gosti. Zagrebački solisti još će jednom dati obol novijim, ali i onim starijim hitovima iz bogate, 30-ak godina duge Massimove karijere.

Renomirani ansambl u sinergiji s Massimovom glazbom, suradnja je to koja se nastavlja nesmanjenim žarom i u ovakvoj, rijetko viđenoj postavi predstavit će se splitskoj publici. Uz gostovanje Zagrebačkih solista, još će jedan glazbeni gost uveličati ovaj praznik. Saksofonist Igor Geržina dodatno će naglasiti umjetničku notu na pjesmama „Ispod nekog drugog neba“, „Da mogu“, aktualnom radijskom singlu „Ne dam grijehu na tebe“ te još nekolicini pjesama.

Vrlo često Massimo naglašava da njegovu publiku čine najljepše žene i baš za njihovu dušu osmišljen je koncert u Splitu. Za Dan žena Massimo će pripadnicama nježnijeg spola darovati glazbu, ali ovoga puta Massimo ima i očekivanja od publike: „Morate znati da je splitska publika jako zahtjevna i glazbeno vrlo kulturna. Veselim se činjenici da ćemo imati prilike zapjevati u glas. Upravo radi te veze, koja je stvorena između nas, imam osjećaj da su moji koncerti u Splitu svaki put sve bolji.“

Za sve one koji nisu na vrijeme osigurali svoje ulaznice, otvorit će se posebno prodajno mjesto Eventima u 18 sati, na ulazu u dvoranu. Vrata se otvaraju u 19 h, a koncert počinje točno u 20:15.