Massimovo Valentinovo u Spaladium Areni

Nema puno pjevača čiji je glas karakterističan, a opet da od prosječne pjesme napravi vrlo slušljiv singl. Massimo Savić je jedan takav glas i sinoć je u Spaladium Areni dokazao kako pjevanjem može rastopiti i najhladniju dvoranu.

Massimovo Valentinovo u Splitu je započelo s tri Vatrine pjesme, stilski možda i ne najsretnijim odabirom predgrupe, ali Dečaku i ekipi se ne može osporiti žar kojim su se trudili podići na noge sjedalima ispunjenu dvoranu. „Tango“, „Sekvoje“ i „Bilo je dobro dok je trajalo“ ipak nisu u potpunosti zapalili dvoranu koja je čekala glavnu zvijezdu večeri.

Massimo je dočekan u prilično kazališnoj atmosferi, čiji bi ambijent možda bio prikladniji za njegov opus, ali to je potrajalo samo do kraja prve polovice koncerta. Naime, nakon drugog Vatrinog nastupa i prve izvedbe uživo dueta „Nama se nikud ne žuri“, Massimo je otpjevao 5 uspješnica koje su na koncu podignule atmosferu i publiku na noge u tolikoj mjeri da je ispraćen pozivima za povratak na pozornicu i nakon bisa.

Na kraju se može zaključiti kako i komorniji izvođači mogu napuniti Spaladium Arenu, te kako je ovaj grad željan više ovakvih događaja.

Više fotografija pogledajte u GALERIJI.

Foto: Maja Prgomet