Muppeti i kino hit "Različita" u Cineplexxu

Prije nego što vam predstavimo ovotjedna dva filmska hita koja od ovoga četvrtka možete pogledati u novom kino tjednu u Cineplexxu City Center one pozivamo vas da u subotu, 29. ožujka od 20.30 sati sudjelujete u Satu za planet Zemlju čiji je ovogodišnji ambasador Spider-Man – prvi super-junak kojem je to uspjelo!

Iako avanturistički hit „Čudesni Spider-Man 2“ dolazi u kino Cineplexx 24. travnja, ove subote se u cijelom svijetu održava Sat za planet Zemlju – globalni svjetski fenomen koji se već osmu godinu za redom održava i u Hrvatskoj.

Tom prilikom na sat vremena – u razdoblju od 20.30 do 21.30 sati – u mrak će utonuti mnoge svjetske znamenitosti pa će se tako i grad Split s isključenjem električne energije na splitskoj Rivi na sat vremena pridružiti ovoj volonterskoj akciji, a sve u cilju podizanja svijesti građanima da je posljednji tren da svi zajedno poduzmemo nešto kako bismo zaustavili prekomjerno trošenje zemljinih resursa.

Osim Splita neki od ostalih hrvatskih gradova koji sudjeluju u Satu za planet Zemlju su i Zagreb, Dubrovnik, Makarska, Drniš, Metković, Novi Vinodolski, Zadar, Koprivnica, Varaždin, Labin i brojni drugi.

Film „Različita“ prošloga je vikenda poharao američki box-office i u prvom vikendu prikazivanja zaradio 54,6 milijuna dolara. Triler nabijen napetim odlukama, melodramatskim izdajama, neočekivanim posljedicama i neobičnom ljubavnom pričom, temeljen je na popularnom romanu autorice Veronice Roth.

Radnja je smještena u budućnost gdje je svijet podijeljen u frakcije prema tipovima pojedinih osobnosti. Beatrice „Tris“ Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima.

No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera. Paralelno se upušta u romantičnu i nasilnu vezu s instruktorom, a priča se pretvara u nepredvidljivu i neizbježnu avanturu.

Na radost onih najmlađih, ali i onih nešto starijih, Muppeti su se vratili! Za vrijeme svjetske turneje, Muppeti se zateknu u središtu velike Europske pljačke dragulja predvođene lukavim kriminalcem i njegovim podmuklim pomoćnikom. Priča se zapliće kada Muppeti shvate da je kriminalac vrlo sličan Kermitu.

Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!