Nova dva singla TBF-a

Iako nam pjesme sa posljednjeg albuma 'Pistaccio Metallic' ni gotovo tri godine od njegove objave ne izlaze iz uha, iz radionice T.B.F.-a, danas su stigle, ne jedna, nego čak dvije nove pjesme - 'Banane' i 'Neću ti ništa'. Pjesme su objavljene kao ravnopravni singlovi, baš kao što su se nekada, u vrijeme popularnih singl ploča na 45 i 78 okretaja, znale objavljivati 'dvostrukom A stranom (double A side single)' .

Svi koji su već imali priliku poslušati nove pjesme slažu se da su 'Veseljko' i 'Mater' dobili dostojne nasljednike i sasvim je sigurno, kako će 'Banane' i 'Neću ti ništa' obilježiti ljeto i ostatak godine pred nama.

Evo i poruke koja, uz objavu dva nova singla, stiže od strane benda:
- Za nadolazeće vruće dane TBF vam iz vlastite podzemne produkcije isporučuje dva vruća singla, dva nježna akorda nošena lahorom mirisnog atomskog štapića u sinergiji sa prirodnim radostima. Nadamo se da ćete uživati kao i mi dok smo ih stvarali i snimali. Uskoro i video spot za 'Neću ti ništa', a novi album izlazi na jesen. Puno pozdrava svima i vidimo se na svirkama.