Nova sezona dramskog programa u Quasimodu započinje Quasi STand up show-om

U petak 23.10.2015.  u klubu Quasimodo starta nova sezona sve bogatijeg dramsko-scenskog programa koji se sastoji od tri različita pod-programa: Quasi Cabaret, Quasi Teatar i Quasi STand-Up:
 
  • Quasi Cabaret su raznolike scenske predstave koje se temelje na jednom ili kombinaciji više umjetničkih izražaja: gluma, improvizacija, ples, pjevanje i glazba općenito, magija, mimika, cabaret, satira, skečevi, itd.
  • Quasi Teatar naziv je za sve dramske predstave scenskih afirmiranih i neafirmiranih umjetnika i družina koje se mogu izvoditi u klupskom prostoru. Ove godine posebno se veselimo ponovnoj suradnji sa splitskim kazalištem PlayDrama koja će kod nas gostovati s nekoliko predstava: "Ljuljačka za dvoje", "Picasso", improvizacijama i drugim iznenađenjima.
  • Popularni Quasi STand Up nastupi profesionalnih i amaterskih komičara održavat će se jednom mjesečno u standardnom terminu petkom u 21h, idealnom timingu za smijeh, opuštanje i zabavu uz aktualne društevno-političke, muško-ženske, i druge baze.
 
Novu sezonu dramskog programa i STand upa u Quasimodu započinjemo opasnom kombinacijom šala i glazbe. U petak 23.10. Tihomir Paravina "glavom i bradom" izvodi svoj glazbeni-stand up show program pod imenom ‘Nos za Štos’ u kojem svira i priča u glazbenim rečenicama i objašnjava fore za razliku od mađioničara koji vam nikad neće otkrit u čemu je trik. 
Tihomir poručuje da bi ‘najrađe nastupao okrenut kontra od publike kao dirigent, al onda bi mu se smijali iza leđa’.
Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati i ugodno zabaviti!
 
Ulaznica: 20 kn
Prodaja ulaznica: u klubu, na ulazu na dan showa od 20h
Plakat možete preuzeti na ovom LINKU.
Iza STand-upa nastavljamo s DJ večeri, glazbu će puštati DJ MATAN. Petak je za ples u indie, dance-punk, new wave, brit-pop, electropop ritmu.
 
O komičaru:
TIHOMIR PARAVINA započeo je karijeru na open mic večerima u zagrebačkom Purgeraju 2008. gdje je na licu mjesta postao miljenik publike i vidjelo se da je dečko koji obećava, al ne i zabušava. Već je toliko dugo za mikrofonom da bi trebo plaćati pretplatu za pričanje i imati onaj minival kabal za slušalicu za telefon.
Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu. Bolje mu ide gramatika nego matematika.
Nakon dvije godine uveseljavanja publike na večerima ‘otvorenog mikrofona’ seli na veću pozornicu i pridružuje se ekipi iz ‘Studija smijeha’ kao stalni član postave. Tamo nailazi na stari piano koji ima pedale pa uči svirati brže nego vozit sobni bicikl. Kreće s ‘ozbiljnijim‘ nastupima, ali ne mijenja nonšalantni pristup. Nastupa na festivalima, ali i van granica države u susjednim zemljama gdje također razumiju njegove fore, ali ne razumiju jezik na kojem priča, najčešće na esperantu. Spika na mikrofon i na engleskom pred stranom i domaćom publikom koji glume da su stranci, još nije nastupao u dijaspori.
Dio je postave u televizijskom stand up comedy showu ‘Klub Smijeha’ koji se u jesenskoj shemi 2014. prikazivao na RTL-u 2, te dio postave televizijskog showa "STANDUP & MORE" koji se prikazuje na Comedy Central Extra.
 
Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom stand up. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.