Novi filmovi u kinu Cineplexx

Ovaj tjedan je poseban za sve ljubitelje animiranih hitova i neponovljivog Schwarzeneggera!

U Cineplexx kino u CCone je stigao nastavak animirane avanture „Rio 2“ koja je osvojila brojne gledatelje diljem svijeta. Nekoliko godina nakon što su se plavi makao Blu i njegova odabranica Žuli sreli, zaljubili i zasnovali obitelj, njihovo je gnijezdo bogatije za tri člana. S malenom Biom, Carlom i Tiagom krenut će u pustolovinu života, u srce amazonske prašume gdje će najnestašniji papagaj na svijetu morati upoznati svog punca, ali i suprotstaviti se opasnom Nigelu kojem je plan posjeći što više stabala i zauvijek uništiti staniše ovih rijetkih ptica. Idealan početak Uskrsnih praznika za sve malene gledatelje!

Ovaj tjedan u domaća kina stiže i akcijski triler „Sabotaža“ sa slavnim Arnijem u glavnoj ulozi. Arnold Schwarzenegger vraća se na velika platna u punokrvnoj krimi - akciji Sabotaža! U Sabotaži on je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice, jednog po jednog, ubija nepoznati ubojica. Kad shvati da razlog ubojstava nije osveta, nego 10 milijuna dolara koje su njegovi dečki ukrali iz sigurne kuće, Arni, osim što mora pronaći ubojicu, mora napraviti čistku i u svojim redovima.

Također, 24. travnja u 20 sati za sve navijače Hajduka kino Cineplexx pripremilo je pravu poslasticu! Bila noć uz akcijski hit „Čudesni Spider-Man 2“ je večer koju svakako ne treba propustiti! Za sve vjerne obožavatelje spltskih bilih gratis ulaznica, jedini uvjet je da na kino blagajnu dođu s nekim obilježjem Hajduka! Obucite dres, bijelu majicu, ponesite šal, pokažite tetovažu posvećenu bijelima, privjesak ili člansku iskaznicu i pogledajte film besplatno! Dio prihoda darovat će se Omladinskoj školi Hajduka!