Novo u Cineplexxu: Superjunaci, komedija i akcijska avantura

Ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one očekuju nas tri filmska hita potpuno različitih žanrova. Za početak tu je dugoočekivani nastavak „Kapetan Amerika: Ratnik zime“, već sada prozvan jednim od najboljih Marvelovih filmova do sada u kojem Chris Evans i Scarlett Johansson čine nikad privlačniju akcijsku kombinaciju.

Dvije godine nakon događaja poznatog po imenu Osvetnici 2 Steve Rogers (Captain America) živi mirno u Washington DC-u, pokušavajući se prilagoditi suvremenom društvu. Međutim, nakon S.H.I.E.L.D. akcije jedan sunarodnjak je napadnut i Steve postaje upleten u misterij koji potencijalno može ugroziti zemaljsku kuglu. Zajedno s Natashom Romanoff, Kapetan Amerika pokušava otkriti tajnu misterija, ali ne očekuje da će mu se na njegovu putu naći snažan protivnik - Ratnik zime.

Komedija „Duži put do dna“ s Pierceom Brosnanom i Toni Collette snimljena je po romanu proslavljenog autora Nicka Hornbyja koji potpisuje hit knjige Sve zbog jednog dječaka i Nogometna groznica. Četvero stranaca susreće se na Novogodišnju noć na vrhu jedne londonske zgrade gdje su se zaputili izvršiti samoubojstvo. Na sreću njihovi su planovi o usamljeničkoj smrti uništeni pošto susretnu jedni druge. Hoće li baš svi uspjeti odustati od skoka u smrt i kako će se priča razviti provjerite već danas u kinu Cineplexx City Center one.

Akcijska avantura „Iscjelitelj“ snimljena je prema svjetskom istoimenom bestseleru autora Noaha Gordona. Film „Iscjelitelj“ prati članove obitelji Cole koji su svi odreda liječnici. Glavni lik je Robert Jeremy Cole, a radnja je smještena u 11. stoljeće u Perziju, gdje se Cole, inače kršćanin, pretvara da je židov kako bi učio u priznatoj školi za kirurge koja ne prima kršćane. Režiju potpisuje Philipp Stölzl koji je za potrebe ovog filma okupio izvrsnu glumačku ekipu kao što su Stellan Skarsgard, Ben Kingsley, Olivier Martinez, Tom Payne, Emma Rigby, Michael Jibson, te mnogi drugi.

Ovoga vikenda Cineplexx kino pripremilo je i posebnu poslasticu za one najmlađe! Naime, iako službena kino distribucija počinje tek sljedećeg četvrtka, već ove subote i nedjelje oni najmlađi mogu uživati u pretpremijernim projekcijama animiranog hita „Rio 2“!

Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!