Ovaj vikend u Judinom drvu Beats'n'sax i Petar Dundov

Petak 8.12.

beats'n'sax

U iščekivanju začetnika zechno scene u Hrvata, Petra Dundova, u petak će se na binu popeti splitsko zagrebački dvojac - MIRO / Underground Control i njegov najbliži suradnik po glazbenoj liniji Ivan Škvorc.

Miro Buric pušta muziku zadnjih 15 godina, kapetan Underground Control broda u čijoj režiji se odvilo mnogo underground partija u gradu i okolici, nezaboravne ljetne zore na otočiću ljubavi Barbarincu, neizostavni dio 5 miseca u Splitu je postao i EgoFree Festival, a za Judu najavljuje sezonu za pamćenje. Preuzevši klub Judino drvo pod svoj kurs i program, pokazuje i dokazuje da misli ozbiljno.
Ivan Škvorc je u to isto vrijeme, odsaxofonirao u tucet bendova ( Antenat, Genetic, Repassage..), nekoliko orkesatara i ne-zna-se-broja partija.
Žanrovski se ne ograničavaju , kažu da je bitno da je plesno i glasno.

U saksofonskom beatu su se našli prije 4 godine, od tada je na Mirov beat pala (i ne miče se) senzualnost kakvu šakom i kapom rasipa saxofon Ivana Škvorca. Iza njih je tona svirki u svakakvim situacijama.

Dovoljno je napisati da su ta dvojica iz takvih kvartova da se u normalnom svijetu nikad ne bi druzili. Al njihov svijet i nije normalan, u smislu običnog. I glazba je daleko iznad svih pravila, povezuje po emociji i energiji!

Startaju u ponoć, do 2 ure je ulaz mukte. Pozivnice su u gradu za free upad. Molimo samo, kad uđete radnje sljedeće -  skupiš cugu i odaj se plesu, jer je Beats'n'sax stvoren za!

 

SUBOTA 2.12.

petar dundov(zg) /mimi(zg)

Petar je stari znanac i jedan od omiljenijih Dj-eva još od samih početaka scene. Prva je izdanja objavljivao pod raznim pseudonimima: Unreal, Parallax, Grasshoppers, Pajazzo, Chocolate Chip, Tikataka, Brother's Yard. Na kraju je opet "postao" Petar Dundov, definitivno najpoznatiji predstavnik naše techno scene u svijetu! Iza njega je čak 40 diskografskih uradaka, suosnivač je Dimension festivala(Pula).

Da bi zadržali svoju priču i želju predstavljati Splitskoj publici nešto novo Petar će po prvi put U Splitu predstaviti svoj live set.

Uz Petra nastupa i Mimi - član Ekstrakt kolektiva iz Zagreba, na sceni prisutan od 2002 godine. Priča se da mu je izbor glazbe širok ko Lika, a tehnička savršenost da budeš ljubomoran. Pušta isključivo na vinilima, šteta ne odslušati.

Za warm up će se pobrinuti domaćin MIRO / Underground Control, karta 60 kn, isključivo na ulazu. Prilika čeka i na nagradnoj igri na FB tranici kluba.