Partibrejkersi u Quasimodu

Na redu je još jedan tradicionalni koncert legendarnih Partibrejkersa u Quasija, jednog od najboljih i najomiljenijih rock'n'roll bendova u povijesti ex-yu scene!

Partibrejkersi su od 1982. do sada objavili niz uspješnih albuma, odsvirali puno koncerata, utjecali na niz mlađih domaćih bendova, što po pitanju glazbe, što po pitanju čvrstog rokerskog stava. Karakterizira ih punk energija, blueserska duša i garage stav, a njihova biografija sočna je baš kao i njihovi klasici: ‘Hiljadu godina’, ‘Prsten’, ‘Mesečeva kći’, ‘Kreni prema meni’, ‘Sunca sin’, ‘Najbolje se putuje’, ‘Hipnotisana gomila... 

Definitivno se radi o jednom od najutjecajnijih i najdosljednijih bendova na ovim prostorima koji sada već 32 godine jednakim intenzitetom dokazuje što je to dobra glazba zahvaljujući Canetovim tekstovima, Antonovim gitarskim dionicama i energijom cijelog benda. 
Ovaj koncert će biti presjek karijere benda, prava rock poslastica i guštanje u novim i starim, kultnim pjesama Brejkersa. Velika svirka za splitsku publiku zakazana je za petak 6.3. u 22h u Quasimoda. Ovo se ne propušta!!!

Ulaznica: 60 kn u pretprodaji / 70 kn na dan koncerta
Pretprodaja u klubu

Iza koncerta fešta se nastavlja, mjuzu puštaju mladići iz Quasimodo Riot Teama!

Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko besplatnih ulaznica. sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom PARTIBREJKERS. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.