Pogledajte novi spot Hladnog piva iz radionice Vojana Koceića

Godinu dana nakon izlaska nagrađivanog albuma „Dani zatvorenih vrata“ i 6 pjesama koje su osvojile radijski i televizijski eter, poput „Firme“ ili „Vjeruj u mene“, došao je na red novi singl Hladnog piva. Reč je o pjesmi „Dibidus“, čiji audio na Youtube-u ima preko 150.000 pregleda, a na koncertima je publika pjeva od riječi do riječi.
 
„Dibidus je himna za raskalašne, nesavjesne među nama. Dibidus poručuje da se ne treba zamarati informacijama, važnim i nevažnim, već hrabro stisnuti oči i dodati gas", poručuje Mile Kekin.
 
U vrijeme kada smo svi bombardirani brojnim informacijama, uglavnom negativnim, gdje paranoja vlada iza svakog ugla, ponekad jedino što preostaje je stisnuti oči i dodati gas". Dibidus bježi od znanja i lomi čaše jer „ako je budućnost crni bezdan, dopusti mi da ne znam“ – poručuje Hladno pivo.

Video spot za pjesmu „Dibidus“ donosi priču koja pokazuje kako bi svijet izgledao kroz „roze naočale“. Redatelj spota je Vojan Koceić iz splitskog Pilot Studija, a što se tiče Hladnog piva, po svemu sudeći napravili su urnebesnu postapokaliptičnu komediju.