POZDRAV IZ REMETINCA: Vrhunska komedija by Davor Dretar Drele i Vid Balog

Gladiator Beach Vlub Žnjan za sve posjetitelje željne smijeha, dobre zabave i opuštanja organizira još jednu večer stand-up komedije, a nakon nezaboravnog nastupa Ivana Šarića, Peđe Bajovića, Zuhre i urnebesne Štiklom u mozak-loptom u dupe, u goste stiže Davor Dretar - Drele.

U urnebesnoj gotovo dvosatnoj igri, Vid Balog i Davor Dretar Drele, vode vas od početka privatizacije, kroz sjajne vile i bazene s jacuzzijima, sve do betonskih ćelija od tri kvadrata i pitanja – a kaj nam je sve to trebalo?

Ako do sada niste znali tko tu koga hapsi, a tko kome pretražuje stan, zašto nema više starog hrvatskog folklornog običaja davanja mita, gdje su nestali naši tajkuni, kako ćemo ući u EU i kako izaći iz nje, gdje su skriveni naše milijarde, onda je sve jasno – dođite i pogledajte predstavu „Remetinec, Remetinec“ pa Vam sve bude jasno!

Sudjeluju : 
VID BALOG – proslavljeni glumac kazališta Komedija i podravski sin, nenadmašni majstor cabaretskih kupleta i mislilac iznimne dubine i DAVOR DRETAR DRELE – stand up komičar i vjerojatno jedan od najboljih imitatora pijanaca na svijetu, toliko realan da se ponekad upitamo je li to uopće gluma, a najčešće smo sigurni da nije.

Dobra zabava i smijeh zajamčeni , stoga ne propustite:

POZDRAV IZ REMETINCA: Vrhunska komedija by Davor Dretar Drele i Vid Balog
KADA: 2.4.2017 20h
GDJE: Gladiator Beach Club Žnjan

Kontakt za rezervacije: 095  921 7028
Ulaznicu je moguće kupiti svaki dan u Gladiatora od 9-24h po cijeni od 45kn. 

Dođite na večer stand up komedije, a svakog od vas očekuje  svima potrebna nezaboravna večer smijeha.