Predblagdanski program u Klubu mladih Split

U ponedjeljak, 4.12., u 19 sati  VATRA Ukrajinsko kulturno društvo u suradnji s Klubom mladih Split organizira radionicu tradicionalne ukrajinske dekorativne umjetnosti Petrikivski rospis. Rospis ćemo raditi na elementima kuhinjskog pribora od drva i tanjura od glinamola, koje ćemo ručno raditi na radionici.

U utorak, 5.12., vas pozivamo na dvije radionice; u 16 sati CEDRA Split i Zadruga Start organiziraju edukativnu radionicu pod nazivom „Kako pokrenuti i voditi zadrugu?“. Radionica je prvenstveno namijenjena nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla i mladima. Zatim, u 19 sati otvaramo drugu sezonu radionica pod nazivom „Sila se budi“, vezanu za tematiku funkcionalnog treninga. Radionicu će voditi Antonio Perić i Borna Siriščević iz Girya - Multi-Functional Fitness Facility.

U srijedu, 6.12., očekujemo vas u 19 sati na predavanju „Moja misija u Ekvadoru“ koje će voditi Eva Ćurković. Podijelit će s posjetiteljima detalje svoje osmomjesečne volonterske misije.

Četvrtak, 7.12., u 19:30 sati rezerviran je za predavanje „Usamljenost i bliskost u odnosima i partnerstvu“ pod vodstvom Asje Kuzmanić, integrativne terapeutkinje, asistentice učiteljice na Centru za integrativni razvoj.

 

Sva događanja održat će se u prostorijama Kluba mladih Split, na adresi Ruđera Boškovića 20/II.