Premijera 'Naše bile štorije' 21. travnja na Gripama

Dugoočekivana koncertna promocija mjuzikla 'Naša bila štorija' započet će 21. travnja u Splitu u dvorani Gripe, a sudjeluju Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Arijana Čulina i Snježana Sinovčić Šiškov!

Svoje mjesto na ovom glazbeno-scenskom spektaklu u Splitu možete rezervirati već danas kupnjom ulaznica u Ticket Shopu po cijeni od 90 kuna ili na prodajnim mjestima u Splitu: Croatia records, Atlas, Dancing bear, Tisak media i Smokvina travel.

'Naša bila štorija' romantična je priča o zabranjenoj ljubavi, ali i oda gradu Splitu i njegovim ljudima, običajima i jedinstvenom načinu življenja. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom, pjesme iz 'Naše bile štorije' izmamit će vam osmijeh na lice i razgaliti srca te nas svojim motom podsjetiti da 'sve ča jubav složi, nije grij'.

- Ja sam presretna jer ovaj mjuzikl veliča duh ljudi i duh grada. Mislim da su to Neno Ninčević i Goran Karan fenomenalno napisali, jednostavno, a ne banalno, nešto što će ispuniti svaku dušu, ne samo Splićane. Ovaj mjuzikl je jedan od onih projekata koji ne da se ne odbijaju, nego se moli da vas prime. Ja sam zahvalna Goranu što me čekao koju godinu da krenemo ovo raditi - kazala je Severina.