Prljavo kazalište na koncertu će nas provest kroz svih 40 godina benda

Koncert Prljavog kazališta u Spaladium Areni je početak proslave 40 godina ovog neponovljivog benda iz Dubrave. Za Split nisu štedjeli u produkciji, a  kao pojačanje dovode i legendarnog Davorina Bogovića!!!! Pjesmama će nas provest kroz svih 40 godina benda, koji je upamćen po najposjećenijim koncertima kod nas. Nisu svo ovo vrijeme izgubili ni malo žara, a produkcijski ovo je zanimljivo osmišljen nastup.  

Koristiti će se najmodernija rasvjeta i video ekrani, baš kao i na koncertima vrhunskih ssvjetskih zvijezda. Tvrtka LumiLas je osmislila i spektakularan laser show u punom spektru boja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U kreativnom timu je i priznati hrvatski multimedijalni umjetnik Ivan Marušić Klif, koji je u suradnji s dizajnerom rasvjete Svenom Kučinićem osmislio atraktivan i originalan vizualni identitet nove turneje Prljavog Kazališta, spajajući moderne tehnologije s analognim i tradicionalnim principima izrade video materijala.

Sve je spremno da Spaladium Arena i Splićani ponovo osjete  najveći rock bend ovih prostora,  oživit će atmosferu legendarnih koncerata na Gripama te svim svojim vjernim fanovima stvoriti neka nova sjećanja.


Ulaznice za splitski koncert Prljavog kazališta u Spaladium Areni 10.02. potražite putem sustava ticketshop.hr.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Koji album su Prljavci izbacili 1981.god.?