Prvi vikend veljače u Jude uz Quassar i Paul Maca

Program u Judinom drvu lagano se zakuhava!

U petak, 5. veljače, Quasarr predstavlja svoj posljednji uradak – studijski album “Sjene” čiji su izlazak najavili singlovi “Prije tebe”, “Sjene” te “Ljubav” u kojem su ugostili Josipu Lisac.

Gostovanje Josipe Lisac njihov je svojevrstan ustupak jer članovi benda nisu skloni duetima, a Josipa je jedina pjevačica čiji vokalno-glazbeni izričaj, kao i njena pojavnost na sceni, ne odudara od Quasarrovih načela. Pjesma “Ljubav” donijela im je i prvog Porina u kategoriji najbolje vokalne suradnje te otvorila vrata većih koncertnih prostora. 


Na novom albumu Quasarrovci su ostali vjerni svom prepoznatljivom electro pop zvuku, ali “Sjene” ipak odišu nešto svježijem i plesnijem ritmom. Autori svih pjesama na albumu su Boris Štok (vokal), Filip Frank (gitara) i Hrvoje Šćulac (klavijature), a za miks i mastering i ovog puta je bio zadužen producent Kevin Paul koji je s Quasarrovcima surađivao i na njihova prethodna dva albuma “Quasarr” i “Propaganda”. Quasarr nam je uvijek drago ugostiti na Kopilici, a kako i sami kažu Judino Drvo i Minus 3 su im najdraža mjesta na kojima su svirali ;).

Da je „...soul glazba oda dugovječnosti i oplemenjivanja svijeta na ljudskoj razini--i to neće nikad izgubiti..." dolazi nas podsjetiti britanski DJ Paul Mac! U subotu, 6. veljače, pridružite nam se na plesnom podiju uz dobro poznate i relaksirajuće vibracije soul muzike. Paul Mac, četvrtu godinu rezident manchesterske glazbene večeri Soul Boutique, za vas je pripremio savršenu mješavinu melodija, harmonija, ritmičkih elemenata i divnih vokala...

Ulaznice za Quasarr možete naći na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 40 kn, a za  party Paul Maca do ponoći po cijeni od 50 kn,a poslije ponoći po cijeni od 70 kn.


Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom petak ili subota . Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 5.2.2016.