Pssst, party u Quasimodu

Nakon rasprodanog prvog "Silent partya" u ožujku, u petak 8.4. stiže drugo izdanje Quasi PSSST PARTYa.
"Silent party" znači puštanje glazbe koju posjetitelji čuju samo na slušalice, a mogu birati između 2 kanala na kojima glazbu puštaju DJevi specijalizarini za određeni žanr.

Dva programa borit će se za naklanonost svih koji u petak dođu u Quasimodo:
Buchqrish kanal - pop, indie, rock, electro, trash - mashup svega ikad
In Da Klub / Dobra šema kanal - trap, rap, hip hop, bass, majestic casual

"Zamisli, ulazite u Klub, mrtva tišina, a upravo ste vidjeli da je prije vaš ušlo dosta ljudi. Gdje je glazba? Tehničke poteškoće? Dobra večer, izvolite vaše slušalice i uživajte u 2 različita DJ programa! Ništa ti nije jasno, tišina, čuješ konobara kako te tiho pita što će se popiti. Oko tebe 200 ljudi u elementu, nitko s nikim ne razgovara, nema zvuka, čuješ samo cupkanje nogama i neke koji pjevuše, bez da su svjesni da znaju svaku 4. riječ pjesme. Svi imaju nekakve slušalice na glavi, ali svoje još nisi stavio. Htio si prvo vidjeti kako to izgleda. Stavi ih i uživaj u jednom od dva kanala. Vidiš DJe? Skužio si da svaki od njih ima svoju boju kanala, crvenu i zelenu? Iste onu koju ti imaš na slušalicama? Crveni DJ ti je loš, nema veze, promijeni priču, ostani na vezi i slušamo se kasnije.Ti biraš koji kanal odnosno koju boju želiš slušati."

Ulaznica: 25kn

Pretprodaja ulaznica: u klubu u srijedu od 20h, u četvrtak od 12 do 14h i na ulazu u petak od 22h.

Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Pssst, party! . Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 8.4.2016.