PUNK ROCK SKA fešta u Quasimoda

Dati ćemo vam 5 dana da se otriznite od dočeka Nove i pripremite ​se ​za​ ​ ​prvu​ Punk Rock Ska feštu u friškoj 2018 godini. 
Čekaju vas 2 legendarna splitska benda koji rijetko izlaze iz svoje garaže, ali kada to učine dernek je zagarantiran. 
Dolaze nam Ekskurzija Poljoprivredne Škole i Špurijus koji slave ovih dana po 20 godine anarhije u svojim redovima.
Ako ovo propustite teško će te se sutra pojaviti ekipi u kvartu i sebi isprid ogledala, jer ovo je nešto najbolje što Splitska Anti "mainstream" scena može dati!
Koncert počinje u 22:00​
Upad 30/40kn

EKSKURZIJA POLJOPRIVREDNE ŠKOLE​
A kakav nego Punk rock bluz bend iz Splita legendarnog Svete Pankera Dalmatinskog, osnovan negdi oko 1996-e godine i naslonjen na šank i rad Svetinog benda SDK-a, Bez Ograničenja, te Orkestar Surove realnosti.

Od ove godine po prvi put su se bacili u mrežu interneta pa podržite "nerad i nemoral" na stranicama:
https://www.facebook.com/Ekskurzijapoljoprivredneskole
https://www.youtube.com/channel/UC1iA9eFEXx_hZ2kughdu4tQ

ŠPURIJUS
Splitski punk band Špurijus u 2018. slavi dvadesetu godišnjicu postojanja na sceni. Kroz te dvije dekade neprekidnog djelovanja u bendu se izmijenilo dosta ljudi, ali je glazbeni izričaj i voljni moment ostao isti kao i na samim počecima, dakle izvorni, čistokrvni i nešpricani punk rock začinjen zajebantskim tekstovima socijalno-ljubavne tematike s prilično jakim splitskim pečatom.
 U predstojećoj slavljeničkoj godini Špurijus napokon izdaje svoj prvi pravi službeni album, kojeg je već ranije najavio singlom „Apartmani“, tako da će svi posjetitelji Quasija, uz provjerene koncertne favorite, čuti i poneku novu stvar.
 
 
☆☆☆☆☆☆☆
Prva novogodišnja ŠTALA, najluđi tulum ikad, veličanstveni event i vrhunski performans.
Svestrani DJ MARIO KOVAČ sprema svoj suludi glazbeni miks svega i svačega što se abecedom nalazi između bendova ABBA i ZZ TOP. Mario udara veselo, oštro i žestoko, a pušta šaroliko: metal, punk, HC, rock, trash, pop, dance…
Svi ste pozvani na ovaj vrući tulum i neponovljivu ŠTALU!
 
SUBOTA 6.1.2018.
START 23:59
UPAD 15 KN