Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić nastupaju na tvrđavi sv.Mihovila

Dva vrhunska profesionalca koja je nepotrebno posebno predstavljati, još će jednom udružiti snage i šibenskoj publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Sv. Mihovila 13.7. ove godine.

Prijateljstvo i poslovna suradnja Rade Šerbedžije, jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika, i velemajstora na gitari, Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim  koncertnim nastupima i dvama albumima: "Imam pjesmu za tebe" i "Ponekad dolazim, ponekad odlazim", a njihov nastup u KD Vatroslav Lisinski također je zabilježen na DVD-u.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u brojnim holivudskim hit filmovima i gitaristički virtuoz već godinama njeguju svoju suradnju, upravo na svojim nastupima sa puno strasti prenose vlastitu interpretaciju i emocije i odvode publiku na neočekivano putovanje kroz zimzelene hitove.

Tvrđava Sv. Mihovila, kulturno-povijesni spomenik i atrakcija, te vodeći koncertni prostor u Dalmaciji biti će idealna kulisa za čarobnu večer koju nam Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić pripremaju za spomenuti 13. srpnja.

Događaj koji nikako ne smijete propustiti!

 

Ulaznice su u prodaji od 12.4. u sustavu Eventima (www.eventim.hr) , te na tvrđavama Sv. Mihovila i Barone.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 120,00 kn.