Radionica trbušnog plesa sa Safi Levina!

Splitski izvedbeni kolektiv ROOM 100 poziva vas na dvodnevnu radionicu trbušnog plesa s ruskom umjetnicom Safi Levina u HALI 100.

Safi Levina svoju profesionalnu plesnu karijeru započela je 2003. godine kao balerina u Saint-Petersburg State Music Hallu. Iste godine otkriva trbušni ples i educira se o ovoj plesnoj umjetnosti. 2003. godine pohađala je privatnu školu trbušnog plesa u Kairu, 2009. godine prošla je "Locks and shimmy", "Drum solo choreography" i "Belly Dance Boot Camp" edukaciju u školi Sadie Merquardt u Maleziji i iste godine školu osnovnog i naprednog trbušnog plesa Sadie Merquardt i Kaye Munn u Tajvanu.
2010. godine osvojila je drugo mjesto na Macau Gold Crown International Belly Dance natjecanju. Nastupala je kao trbušna plesačica na različitim eventima u Aziji i Europi: Hong Kong, Indija, Kina, Macau, Malezija, Rusija, Tajland, Tajvan, Ujedinjeni Arapski Emirati... te je koreografirala za plesnu skupinu "Asian Diamonds" na njihovoj turneji u Indiji, Rusiji i Tajvanu.
Osim plesne edukacije, 2013. godine stekla je "Yoga Instructor and 1st, 2nd and Master Degree of Reiki Method od Natural Healing" cetrifikate u "Himalayan Int'l Yoga Academy & Reserach Centre" u Nepalu.

Radionica trbušnog plesa održat će se 30.9. (subota) od 19:00 do 22:00 i 1.10. (nedjelja) od 17:00 do 20:00 u HALI 100 (Ulica Hrvatske Mornarice 4, 21 000 Split).
Radionica se održava na engleskom jeziku, s mogućnošću prevođenja na hrvatski.

Program rada:

1. dan
(za sve plesne "levele", tj. iskustvo)

- Safi's short performance
- bellydance posture, body, arm and head elegance
- warm up whole body, concept of relaxation in belly dance
- warm up a body parts one by one which involve to belly dance (head, shoulders, arms, hands, chest, hip)
- special aspects of belly dance movements of each part of body, full training
- shimmy introduction
- cool down

2. dan
(drum solo technique)

- warm up whole body
- warm up a body parts
- special aspects of drum solo technique using chest, hip and shoulders
- shimmy:
* shoulder shimmy
* hip shimmy
* combination of shoulder and hip shimmy
- isolations
- layers
- learning short choreography

Cijena radionice je 350 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
Moguć je dolazak samo na jedan dan radionice i cijena je tada 200 kn.

 

Prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com kao i potvrda uplate kotizacije koju je moguće ostvariti putem bankovnog transfera (Pozitivna sila, Biskupa Jurja Dobrile 6, 21 000 Split), IBAN HR5523400091110317887 u Privrednoj banci Zagreb.3

 

Više informacija u inboxu facebook stranice organizatora (https://web.facebook.com/ROOM100SOBA100) i na broju 099 668 1189.