Stand up: Nikola Radojlović i Nemanja Živanović

Srpske stand up večeri svaki puta se izvode pred punom dvoranom, a zašto je to tako otkrijte i sami!

Studio Smijeha u suradnji sa kolegama iz Standup.rs redovito organizira srpske stand up večeri.

Ovoga puta predstaviti će vam se Nikola Radojlović i Nemanja Živanović.

Voditelj večeri biti će Splićanin Tomislav Primorac rezident komičar Studija Smijeha.

Nikola Radojlović, 28 godina iz Beograda. Pobijedio je na takmičenju Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs-a u prosincu 2015. godine u klubu Ben Akiba i od tada počinje njegova karijera stand up komičara. Iza sebe ima desetke javnih nastupa sa rock bendom San Debelih Žena. Po zanimanju je profesor povijesti, a trenutno radi u humanitarnoj nevladinoj organizaciji. Pored stand up-a, bavi se skladanjem, pisanjem aforizama, pjesama i scenarija.

Nemanja Živanović ima dvadeset tri godine i sve što je uradio u njima bi se moglo sažeti u tri mudre riječi njegovog oca: e, moj Nemanja. Studirao dva fakulteta, položio isto toliko ispita. Volio bi da bude vozač hitne pomoći, ali samo ako neko umire u njima. Volio bi da bude vozač u GSP-u, ali samo ako vozi u garažu. U slobodno vrijeme pokušava da pronađe odgovor na najveća filozofska pitanja: na šta utječu utičnice, te zašto je i knjiga za kuhanje kuhar? Ne radi stvari koje drugi žele od njega jer je buntovnik. Ne radi stvari koje on želi jer je lijen. Životni moto mu je sad ili nikad, i uvijek je nikad.

PETAK 10.2.2017.
START 21:00
UPAD 25 KN
PRETPRODAJA U KLUBU
 

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Što je po zanimanju Nikola Radojlović?