Tjedan za radionice, tribinu, ali i party!

U utorak, 17.travnja u 17 sati Klub madih Split u svojim prostorima organizira

„KMS radionicu – osmisli i organiziraj volontersku akciju!“ u sklopu projekta "Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih". Ciklus se sastoji od 3 radionice kroz koje će polaznici imati priliku steći znanje i iskustvo u organizaciji i provedbi volonterskih događaja u timu od 5 osoba. Prijave su moguće individualno i timski putem Google obrasca na našoj Facebook stranici događaja.

Tribina: Mladi i ovisnosti još je jedna u nizu tribina koje organizira Klub mladih Split, ovoga puta s Hrvatskom udrugom Benedikt u sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa. Na tribini sudjeluju doc. dr. sc. Tomislav Franić, Marijana Petrić Maršić i Paško Ugrina, a tribinom će moderirati Nikola Milanović. Tribina će se održati u srijedu, 18.travnja s početkom u 20 sati u prostoru Kluba mladih Split.

U četvrtak, 19.travnja Klub mladih Split organizira živu knjižnicu koja djeluje kao i svaka druga knjižnica uz jednu razliku. Ovdje knjige zamjenjuju ljudi. Svrha žive knjižnice je ne samo informiranje, već postavljanje i odgovaranje na pitanja kojima sudionici mogu steći nova znanja. Govornici koji će ispričati svoje inspirativne priče te biti svima nama motivacija da sve možemo kad hoćemo su: Toni Konsa, Bernarda Šustić, Mia Šiško i Ela Barišić. Dođite u Klub mladih Split i saznajte kako su naši govornici svoje nedostatke pretvorili u prednosti.

Subota je ovog tjedna rezervirana za zabavu s Klubom mladih Split i clubom Zenta koji se pridružuju inicijativi Ubijmo dosadu i organiziraju radionicu facepaintinga za sve zainteresirane mlade ljude. Naime, 21.travnja u clubu Zenta u 22 sata ćemo održati radionicu na kojoj ćemo sebe i vas učiti vještinama facepaintinga pod vodstvom voditeljice Maje Batinić - licencirane vizažistice i profesionalne face painterice Maja Face Paint. Tema večeri su festivalske boje koje svijetle u mraku.

Nakon same radionice slijedi party na 2 kata sve do jutra u istoj toj temi pa se moli ljude koji su sudjelovali na radionici da ostanu na partiju i da se iskale na posjetiteljima sa svojim novo stečenim znanjem, tako da što više ljudi na partiju svijetli hehe.

Prijave obavezne u UBIJMO DOSADU i poželjno je da se prijave samo oni koji su spremni ostati i na partiju nakon :)