U Cineplexx kino stigla nemilosrdna Godzilla

Ovaj tjedan je u Cineplexx kino stigao kralj svih čudovišta, nemilosrdna Godzilla! Ne propustite pogledati ovaj remake klasika o radioaktivnom čudovištu, otpornom na sva ljudska oružja u 3D tehnici!

Uz to, pratite našu Facebook stranicu, jer smo za vas pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti kino ulaznice, majice i kape inspirirane filmom, te čak godišnju ulaznicu za kino!

Osim Godzille, ovaj tjedan u vašem omiljenom kinu u CCone možete pogledati i film „Ogledalo smrti“, obvezna destinacija za sve koji su ljubitelji horora. Prije deset godina, tragedija je snašla obitelj Russell ostavivši brata i sestru zauvijek izmijenjenima. Tim je osuđen za brutalno ubojstvo roditelja. Sada je on dvadesetogodišnjak te je uvjetno pušten na slobodu i samo želi nastaviti sa svojim životom.

No Kylie je još progonjena davnom noći i uvjerena je da je smrt njenih roditelja uzrokovalo neka viša, natprirodna sila puštena iz antiknog ogledala iz njihova roditeljskog doma. Uvjerena da može dokazati Timovu nevinost, Kylie pronalazi ogledalo saznavši da su i prijašnji vlasnici u proteklim stoljećima završili svoj život naprasnom smrću. S misterioznim ogledalom ponovno u njihovu vlasništvu, Tim i Kylie uskoro će se susresti sa strašnim halucinacijama te shvatiti da njihova noćna mora iz djetinjstva ponovno otpočinje.

Nešto sasvim drugo u kinu čeka naše najmlađe posjetioce! Animirana avantura „Tvrd orah“ prati vjevericu Surlya koji je izbačen je iz svog parka i prisiljen živjeti u velegradu u kojem se nikako ne snalazi. Na sreću, jednoga dana Surly naiđe na toplu i dobro opskrbljenu prodavaonicu orašastih plodova u kojoj pronađe rješenje za sve svoje probleme. Kada dođe hladna i nemilosrdna zima, upravo će Surly i njegov novi dom pomoći starom društvu da prežive najnemilosrdnije godišnje doba.

Sljedeći tjedan nikako ne smijete propustiti Oyo Night uz biografsku dramu „Grace od Monaka“ koja prati život jedne od omiljenih princeza 20. stoljeća. Nicole Kidman će vas zasigurno oduševiti u ulozi voljene princeze i jedne od najzanimljivijih glumačkih zvijezda. Uz odličan film, atraktivne poklone osigurava OYO!

Vidimo se i ovoga tjedna u kinu Cineplexx City Center one!