U pol’ 9 kod Sabe predstavlja svoj drugi studijski album u Quasimodu

Zagrebački pop sastav "U pol’ 9 kod Sabe", predstavit će 16.12. 2017. u Klubu Quasimodo svoj drugi studijski album "Stoj na glavi", u izdanju Aquarius Recordsa.

Tri godine nakon prvijenca “Prihvaćam sve”, “Stoj na glavi” donosi 11 pjesama koje nas vode kroz paletu različitih raspoloženja i emocija te nas ostavljaju u pozitivnom stanju čak i kada pjevaju o temama poput starenja, paralelne stvarnosti ili nepoznatih glasova u glavi.

“Čudesna”, “Stoj na glavi”, “U paralelnoj stvarnosti” i “Starimo”, samo su neki od singlova koji su do sada najavili ovo izdanje, koje bend posvećuje svom gitaristu, prijatelju, glazbeniku i kritičaru Anti Perkoviću.

Kreativnu okosnicu benda čine Ana Opalić i Martina Zvonić, na gitari i saksofonu je Marko Lucijan Hraščanec, za bubnjevima Zrinka Kolarić, a na bas gitari Helena Ernoić. 
Nakon koncerta večer se nastavlja uz Lollipop. 

sub 16.12.2017.
start 22:00
upad 30/40kn
pretprodaja:
*klub Quasimodo
*caffe bar Basket (Domovinskog rata 42)
 

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi:  Koja izdavačka kuća je izdala drugi album U pol’ 9 kod Sabe?

 

Petak je rezerviran za Domaćicu 

 

U petak napokon stiže i drugo izdanje 'Domaćice', tuluma u kojem je sve u znaku domaćeg indie rocka i hip hopa...vrte se: Kiša metaka, Bad Copy, High5, TBF, Edo Maajka, Dječaci, Sajsi MC, SevdahBABY, Zemlja Gruva, Nipplepeople, PMG kolektiv, Leut Magnetik, Darkwood Dub, Bernays Propaganda, Repetitor, Rolo, Petrol, Jarboli, ESC Life, Benchwarmers..etc