Ubojita i autentična Kiša metaka u petak svira u Quasimodu

U petak 12.2. splitska Kiša metaka je na domaćem terenu - spremite se za koncert autentičnih i bezkompromisnih splitskih rapera! 

Kraljevi rima, teških beatova i gangsta rapa vraćaju se u Quasimodo, i to drito sa rasprodanog skupnog hip hop spektakla u zagrebačkoj Tvornici...

Na ovom koncertu u Quasimodu Kiša metaka uživo će svirati svoj prvi i drugi folder. Prvi folder ih odveo je na koncertnu turneju po Hrvatskoj i regiji i etablirao ih kao ekipu koja postavlja nove standarde i definira scenu. Dok je ovaj drugi, bezimeni - jednako ubojit, satiričan i istinit kao prvi - potvrdio nastvag tog puta, odnosno nizanja hitova, uspjeha, svirki i fanova. 

Poznato je da Kiša metaka nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu dobru vibru. To je bend za koji se traži karta više, i to s razlogom, zato sredite svoju na vrijeme i osigurajte dolazak na ovu jedinstvenu hardcore rap svetkovinu.

Ulaznica: 35kn pretprodaja / 45kn na dan koncerta

Pretprodaja u klubu u utorak na maškare od 22h, u srijedu i četvrtak od 12 do 14h.

O bendu: Kiša metaka je gangsta rap grupa čiji članovi već 10 godina rade zajedno u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Bend je nastao kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko Vrućina, Oreb, VRH i Batman3000.

Samostalno publici su se predstavili 2013. godine debitantskim nezavisnim albumom „Kiša metaka“, nakon čega kreću na koncertna putovanja po Hrvatskoj i susjedstvu. Prvi album gotovo je preko noći postao hit i donio im brojne rasprodane koncerte po regiji. Drei Millionen, Swag iznad svega i Mejaši samo su neke od danas kultnih pjesama sa tog debitantskog ostvarenja.
Drugi također nezavisni album “Folder 2” je objavljen u prosincu 2014. i u nepuna 24 sata je skinut preko 3000 puta, što objašnjava da svi fanovi “Oće još” i da su tekstove pjesama poput Bauhaus, Pljačkam turiste, Crni fondovi i Miješano meso lako i brzo naučili, i vjerno ih skandiraju na koncertima... Na albumu gostuju Prti BeeGee braća, kralj Shamso69 iz Brkova, te najveći seljak ikad, Tuta Kamon a.k.a. MC Jere Labura (znan i kao MC Najmanji Pišo sa danas legendarnih traka Još trčimo ulice i Čisto zlato).

Nakon koncerta nastvaljamo s DJ večeri, glazbu pušta DJ Niki Peducci (ulaznica 10kn).

Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom Kiša metaka . Dobitnike ćemo obavijestiti mailom 11.2.2016.

Kiša metaka