Više od stotine „klapaša“ na koncertu Cambija na Gripama

Posljednje pripreme za veliki koncert klape Cambi koji će se održati 8.3.2017., na Dan žena na Gripama u punom su jeku.

Sa svih strana Dalmacije, pa čak i s naših otoka pristižu nam brojni poklonici klapske pjesme kako bi uživali u ovom pravom klapskom spektaklu.

No, ono što klapu posebno raduje su brojni "klapaši" koji će biti prijateljska podrška u publici svojim dugogodišnjim prijateljima iz Cambija. Bit će ovo pravi test za veliku dvoranu na Gripama kad krene pjesma s pozornice praćena pjesmom iz grla svih klapaša u publici.

Splitski manager Ivica Bubalo koji je za ovu priliku sasvim imalo iskoračio iz samoumirovljenja da pripomogne klapi Cambi rekao nam je:

"Raduje me ogroman interes za ulaznicama za ovaj koncert jer to dokazuje da smo svim klapskim koncertima odgojili dovoljan broj čuvara naše nacionalne baštine. Javljaju nam se ljudi od Zadra do Metkovića za kupovinu ulaznica, dolaze i sa Brača, Šolte pa i sa Hvara.

Drago mi je da će koncert posjetiti i djevojke iz nogometnog kluba Marjan sa svojim "alfom i omegom" Jozom Pirićem i dragom nam predsjednicom Mirtom Šurjak, kao i djevojke iz golf kluba sa legendarnim Vlado Duganžićem. Bit će to divna proslava Dana žena kakvu naše dame i zaslužuju."

Ulaznice za koncert, njih još svega tristotinjak, možete kupiti po cijeni od 60 kn za tribine i 80 kn za parter.

Ulaznice se mogu kupiti putem online servisa www.croatia-tickets.com i na blagajni u TC Joker u vremenu od 10,00 do 13,00 sati i popodne od 17,00 do 20,30 sati.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica i cd-ova, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: Koje izvođače će klapa Cambi ugostiti na koncertu na Gripama?