Volontiraj na FMFS-u!

Tek malo više od mjesec dana dijeli nas od početka 12. Festivala mediteranskog filma Split, koji će se u Ljetnom kinu Bačvice, kinoteci Zlatna vrata i u Domu mladih ove godine održati od 13. do 22. lipnja. Poznato je već da je FMFS nemoguće održati bez volontera, stoga i ove godine tražimo vrijedne entuzijaste da nam se pridruže u organizaciji.

Volonteri su potrebni za pomoć u kinima, na blagajnama, info pultovima te u distribuciji festivalskih promo materijala i to u periodu od 13. do 22. lipnja, ali i tjedan do dva prije početka FMFS-a. Za određene važnije zadatke koji mogu trajati više sati je predviđena i novčana naknada.

Osim bogatog radnog iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje Vam donosi i slobodan ulaz na projekcije, a očekuje Vas i FMFS poklon paket.

Ukoliko imate entuzijazam, želju za pomaganjem i radom u organizaciji kulturnog projekta i stariji ste od 16 godina, ispunite online prijavnicu najkasnije do 15. svibnja.

Također traže se i volontere za novu sezonu Ljetnog kina Bačvice koja će početi odmah nakon 12. izdanja FMFS-a. Potrebno je izdvojiti vrijeme dva do tri puta tjedno u večernjim satima za pomoć tijekom filmskih projekcija. Volonteri Ljetnog kina imaju besplatan ulaz na sve projekcije u kinu, a čeka ih i Kino Mediteran poklon paket.

Za sva dodatna pitanja i informacije pišite na: volonteri@fmfs.hr