U Kaštelima prašio rock na KRV-i

U petak i subotu, 10. i 11. kolovoza u Kaštel Lukšiću, održane su večeri rocka domaćih i stranih bendova. KRV, Kaštelanske rock večeri, okupile su publiku svih naraštaja. Gosti iz Kaštela i okolice su u dvije večeri mogli poslušati mlade, tek afirmirane bendove, ali i one s dugogodišnjim stažom na sceni.

Fantasy kao izraz karaktera i osobnosti

Njena fantasy umjetnost postala je njen karakter i osobnost. U svom umjetničkom izražaju teži prikazivanju osobne fascinacije na platno, a ujedno i ručnim radovima od srebra, kristala i raznih vrijednih materijala.

Nekonvencionalani Rundek na Splitskom ljetu

Ovogodišnje 58. Splitsko ljeto u srijedu navečer pod zvjezdanim nebom uveličao je jedan od najvećih, ne samo pjevača već i umjetnika, Darko Rundek. S početkom u 21h atrij Meštrovićevog Kašteleta vrvio je zvucima dura, mola, indíjskih i plesnih elemenata sastava Rundek Cargo Trio i to puna 2 i po sata. Sastav broji tri člana - besprijekorno virtuozna violinistica Isabel, svestrani Dušan Vranić na klaviru, udaraljkama i harmonici te sam Rundek na gitari koji koristi i pucketanje prstiju, žviždukanje...