Galerija

Pregled: Galerija Lista
Pošalji galeriju/e

Galerija / Otvorena splitska podružnica La Bodege

Nakon Zagreba, Zadra i Dubrovnika La Bodega je otvarila svoju podružnicu i u Splitu! Na adresi Mihovilova širina 1, u prostoru bivše kultne kavane Song, te kasnije dućana Hugo Boss, La Bodega nudi najbolje hrvatska vina na čaše i male zalogaje. Još jedan prostor u Splitu u kojeg ćete zaisigurno radno navraćati.

Galerija / Vespa World Days 2015

Vespa World Days, internacionalno okupljanje ljubitelja kultnog Piaggiovog skutera Vespa, se ove godine okupilo upravo u Hrvatskoj. Biograd na Moru je od 11.do 14. lipnja ugostio preko pet tisuća prijavljenih „Vespaša“ iz trideset i dvije zemlje svijeta.

Galerija / Zatvaranje 8.Festivala mediteranskog filma Split

Galerija / Split 3D Street Art Festival 2015.

Galerija / Kineska ratna mornarica u Lori

Splitsku ratnu luku Lora posjetila su tri velika broda Kineske ratne mornarice. Dvije "Type 054A" fregate - "Weifang" i "Linyi", duge 134 metra, te jedan "Type 903" logistički brod - "Weishanhu", dug 178 metara. Brodove je dočekalo zapovjedništvo Hrvatske ratne mornarice, ali i brojni naši sugrađani kineske nacionalnosti. Fregate su sagrađene 2011. i 2012. godine, a opremljene su cijelom lepezom suvremenog naoružanja. Od 32 lansirne cijevi za protuzračne i protupodmorničke rakete, preko 8 lansirnih rampi za protubrodske krstareće rakete, 6 torpednih cijevi, 12 protupodmorničkih raketnih lansera od 240mm, pa do jednog topa od 76mm i 2 topa od 30mm. Na krmi se nalaze helikopterska platforma i hangar. Građanima je omogućen obilazak još u srijedu od 16 do 19 sati.

Galerija / Sajam vina i delicija „Vinski podrum“ 2015.

http://split.com.hr/novosti/gastro-kantun/dioklecijanovi-ovog-vikenda-postaju-vinski-podrumi

Galerija / Hajduk pobjedom na Poljudu osigurao Europu

Nogometaši Hajduka slavili su na Poljudu protiv Zagreba rezultatom 1:0. Pogodak vrijedan tri boda i izlaska na europsku scenu za bijele je postigao Nikola Vlašić u 20. minuti, kad je neobranjivim volejem poslao loptu pod gredu.

Galerija / Balašević u Spaladium Areni

Galerija / Finale Hrvatskog nogometnog kupa: GNK DINAMO - RNK SPLIT 0:0 (4:2)

Nakon izvođenja penala GNK Dinamo je osvojio Hrvatski nogometni kup. Split je od 95. minute igrao s igračem manje - Galović (drugi žuti karton), a u 107. minuti sudac Bebek na tribine je poslao Splitovog trenera, Zorana Vulića.

Galerija / Oxford slavio i u utrci legendi

Utrkom legendi koja se održala danas u gradskoj luci, završen je program 14. Međunarodne veslačke regate Sveti Duje. Dvjema uzastopnim pobjedama na regatnoj stazi duljine 222 metra - od gata Sv. Nikole do Matejuške - legende Oxforda preuzele s titulu pobjednika. Jučer je na regatnom polju Gusara održana 14. studentska regata sv.Duje gdje su slavili veslačice i veslači Oxforda.

Galerija / Lighthouse Disco 2015

Galerija / Veslačice i veslači Oxforda osvojili regatu sv. Duje

Jučer je na regatnom polju Gusara održana 14. studentska regata sv.Duje gdje su slavili veslačice i veslači Oxforda.

Galerija / Prvenstvo osnovnih škola u veslanju

Galerija / Fešta sv.Duje 2015.

Galerija / Radio na cesti

Community radio KLFM na plato ispred Doma mladih doveo je mlade domaće neovisne glazbenike u usponu. Radijski program uživo je prenosio koncert, a u pauzama između svirki intervjue s bendovima. Usporedno sa svirkom, a u punom smislu sintagme „radio u zajednici“, svi su posjetitelji imali priliku vidjeti kako u doba novih tehnologija funkcionira radio kao medij, te se uključiti u njegov rad.

Galerija / Otvoreni Dani hrvatske male brodogradnje i Sajam turističkih atrakcija

Sajam traje od 30.4.2015. do 3.5.2015, a ulaz je besplatan.

Galerija / MAXtv Prva liga - 2014./15. : Hajduk - Lokomotiva 2:1

Galerija / Astroparty 2015.

Evo kako je sinoć bilo na Astropartiju.

Galerija / Wine Expo Split 2015.

Galerija / Festival znanosti 2015.

Pogledajte kako je izgledalo ovogodišnje splitsko izdanje Festivala znanosti.

Galerija / ASDA 2015.

Jučer je u Spaladium Areni otvorena treća po redu izložba vojne opreme Adriatic Sea Defense & Aerospace 2015. Na kopnu i u akvatoriju Poljuda održana je i združena pokazna vježba hrvatskih specijalnih snaga, ratnog zrakoplovstva i ratne mornarice.