Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Splitski chefovi kuhaju 7 dana za Banovinu

U suradnji sa zakladom...

U suradnji sa zakladom...

Ovo je 100 najboljih jela na svijetu. Dalmacija pri vrhu svijeta

TasteAtlas sadrži bazu od više od...

TasteAtlas sadrži bazu od više od...

METRO dodijelio Michelinova priznanja splitskim restoranima

METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...

METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...

Zašto Split nema restoran s Michelinovom zvjezdicom?

Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.

Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.

Ne propustite ovog vikenda Gljivarijadu u Sinju

Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...

Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...

Food Truck na čelu s etabliranim chefom predstavit će domaće street food specijalitete u Splitu

Etablirani chef Marin Medak...

Etablirani chef Marin Medak...

Otočki restorani Marka Gajskog i Vjeke Bašića među restoranskom elitom

U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.

U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.

Prvi festival "Vino Dalmacije" u Kampusu

U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....

U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....

Vodič Gault&Millau: "Zora bila" najbolje ocjenjeni restoran u Splitu

Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.

Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.

Slatkopedija – slatki uspjeh mlade Splićanke

Idejna začetnica ovog portala...

Idejna začetnica ovog portala...

Mazanje: Kino Mediteran i Alen Munitić

Nakon par tisuća održanih projekcija...

Nakon par tisuća održanih projekcija...

Mazanje sa Sašom..!

Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....

Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....

Gurmanski menu nove gastro destinacije

Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.

Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.

Žlicamaraton stiže u Corto Maltese

U kuhinji ŽLICAMANA...

U kuhinji ŽLICAMANA...

Teorija velikog pjata s Ivicom Puljkom

Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...

Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...