TasteAtlas sadrži bazu od više od...
TasteAtlas sadrži bazu od više od...
METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...
METRO je dugogodišnji partner Michelin vodiča...
Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.
Grad koji se približava brojci od milijun turista godišnje, što je garancija da bi restoran koji priželjkuju Michelinovu zvjezdicu zasigurno imao posla, gastronomski ozbiljno zaostaje.
Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...
Prirodoljupci iz Gljivarske udruge...
Etablirani chef Marin Medak...
Etablirani chef Marin Medak...
U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.
U zadarsku Fošu jučer su se jutrom 'nasukali' hrvatski predstavnici udruženja Jeunes restaurateurs d´Europe (JRE), chefovi čiji restorani su dio europske obitelji koja broji preko 360 članova iz 16 zemalja kako bi u svoje birano društvo primili dva nova vrijedna dalmatinska gastronomska odredišta.
U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....
U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....
Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.
Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.
Idejna začetnica ovog portala...
Idejna začetnica ovog portala...
Nakon par tisuća održanih projekcija...
Nakon par tisuća održanih projekcija...
Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....
Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....
Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.
Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.
Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...
Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...