U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....
U skladu s rastućim trendom promocije hrvatske gastronomije i vinarstva, Dalmacija dobiva još jednu manifestaciju, vrlo važnu za budućnost dalmatinske vinske i ugostiteljske scene....
Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.
Objekt u kojem kuhaju Sandra i Dane Tahirović dobio je 14 od 20 mogućih bodova, a slijede "Perivoj" kojeg vodi mladi chef Luka Vulić, te legendarni Noštromo Zlatka Marinovića.
Idejna začetnica ovog portala...
Idejna začetnica ovog portala...
Nakon par tisuća održanih projekcija...
Nakon par tisuća održanih projekcija...
Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....
Ideja "Mazanja" je da izvođači kuhaju hranu....
Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.
Novi menu Da'Mar restorana Marvie Hotela koji obiluje delicijama s okusom jeseni, u cijelosti je prilagođen bezglutenskoj prehrani.
Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...
Ivica Puljak, naš poznati znanstvenik...
Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...
Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...
Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...
Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...
13. Festival soparnika održat će se u subotu...
13. Festival soparnika održat će se u subotu...
Program manifestacije obuhvaća...
Program manifestacije obuhvaća...
Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...
Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...