Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...
Kolektiv ugostitelja SplEat otvara...
Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...
Danas se često postavlja pitanje kako u ovom...
13. Festival soparnika održat će se u subotu...
13. Festival soparnika održat će se u subotu...
Program manifestacije obuhvaća...
Program manifestacije obuhvaća...
Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...
Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...
Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?
Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?
Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...
Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...
U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...
U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...
Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.
Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.
Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.
Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.
U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...
U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...
Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.
Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.
Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.
Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.