Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...
Znate sve one divno sređene slastičarnice na koje naletite u Parizu ili Londonu? Pa sa sjetom pomislite zbog čega nečeg takvog nema kod nas. E pa čekanju je došao kraj...
Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?
Feštu “Vinski podrum” u Dioklecijanovim podrumima Slobodna Dalmacija je prije pet godina pokrenula kao živi nastavak, svjedočenje i promociju te nove lijepe velike vinske priče u Hrvata. Kako će na fešti biti ove godine?
Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...
Ekipe zainteresirane za pripremanje jela na ovogodišnjoj Fešti o' boba mogu se prijaviti...
U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...
U posljednje su vrijeme svima puna usta otoka...
Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.
Ionako kreativni vlasnici konobe nedavno su se vratili iz Azije, pa su za svoje goste odlučili pripremiti slijedove u kojima će ispreplesti japanske, kineske i tajlandske okuse.
Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.
Poznata splitska slastičarka Tea Mamut, još prije nekoliko mjeseci napustila je restoran 'Perivoj', a danas je konačno otkrila svoje daljnje planove.
U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...
U moru dotjeranih i novootvorenih objekata, prenamjenjenih caffe barova, starih konoba s novim koricama jelovnika teško je napraviti i zanimljivo prezentirati neku zaokruženu gastro priču...
Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.
Poljak Luka Klimczak, koji je svojim sladoledima i kolačima uzdrmao uspavano tržište slasticama u Splitu, širi poslovanje i useljava se prostor u kojem je donedavno uspješno radio 'Paradox'.
Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.
Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.
Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...
Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...
Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...
Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...
Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...
Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...
U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.
U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.
Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".