Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Tjedna restorana: nikad veći izbor u Splitu – mljac!

Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.

Nacionalna gastro akcija 'Tjedan restorana' u sklopu koje objekti nude tri slijeda hrane (i ponegdje čašu vina ili aperitiv) za 100 kuna, ove godine konačno je izazvala nešto veći interes splitskih ugostitelja.

Kraljica tuna - zvijezda vikenda u Zadru!

Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...

Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...

Najbolje talijanske božićne delicije chefa nositelja Michelinovih zvjezdica u Dioklecijanovoj palači

Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...

Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...

Gastro Get Festival: To je Advent s mirisom i okusom Dalmacije

Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...

Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...

Splitski Čili Maraton + ORTTA u klubu Kocka

U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.

U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.

O'Hara se otvara u Judinom drvu!

Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega

Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega

Tjedan restorana: evo gdje do subote jesti za 100 kuna!

Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".

Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".

Evo kako će izgledati restoran u Zlatnim vratima

Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.

Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.

Kušajte najbolja hrvatska vina ovog vikenda u Parka

Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...

Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...

Evo što je pripremila vrijedna ekipa Dalmacija Wine Expo-a

Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.

Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.

Chef Katić vodi 'Otok' na otoku Braču

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...

Makedonac Nikola Mishkovski slavio na 'Biseru mora'

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.

Na međunarodni kulinarski festival Biser mora stiže 200 kuhara

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.

Vinska škola Jelene Šimić Valentić ovog vikenda u Splitu

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.

Posjetite 11. Sajam pršuta u Sinju

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.

11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.