Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".
Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.
Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.
Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...
Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...
Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.
Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.
Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...
Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...
Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.
Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.
Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.
Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.
Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.
Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.
11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.
11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.
Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).
Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).
Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.
Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.
18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.
18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.
Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!
Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!
Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.
Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.