Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...
Posebna poslastica bili su japanski sushi majstori koji su pripremali i za degustaciju odmah nudili sushi specijalitete izrađene pred posjetiteljima od svježe tune...
Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...
Dvostruki nositelj Michelinove zvjezdice, poznati talijanski chef...
Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...
Kad već nisu ni kreativni ni sposobni gradski 'event manageri' koji za to primaju velike plaće, Uje, O'Zlata, Bajamont, Mazgoon, Galerija, Pikulece i Nadalina udružili su snage...
U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.
U subotu, 12.11., u 18 sati u Klubu Kocka održat će se Čili Maraton u organizaciji Koalicije Udruga Mladih i Jute spize.
Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Ako sve bude u redu, Split će iduće godine dobiti svoju O´Haru u prostorima alternativne scene, klubu Judino Drvo. Jako se veselim tom otkačenom prostoru. Ima neku posebnu energiju iako je van svega
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".
Akcija je moguća u restoranima hotela "Radisson Blu Resort", "Le Meridien Lav" i "Park", te dva restorana u centru "De Belly" u prizemlju hostela Goli i Bosi, te susjedne joj "Bote".
Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.
Restoran imena 'O'zlata' će uz hranu nuditi i raznovrstan kulturni program tematski naslonjen na ustanovu u kojoj se nalazi, a radit će tijekom cijele godine.
Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...
Na centralnom festivalu vina i hrane u Dalmaciji svoje najbolje butelje prezentirati će najpoznatiji domaći vinari, održat će se brojne radionice...
Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.
Posebnost ovogodišnjeg Dalmacija Wine Expo-a i razlog zašto je došetao do vas, njegova je usmjerenost prema građanstvu i posjetiteljima.
Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...
Dio povrća nabavljamo od lokalnih OPG-ova, a začinsko bilje i cherry rajčice uspijevaju u našem malom vrtu na terasi restorana, dok maslinovo ulje proizvodimo iz maslina zasađenih...
Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.
Posebnost ovogodišnje manifestacije bilo je martatonsko kuhanje od 36 sati u komadu, a interes sudionika i posjetitelja i tijekom noći je održavan brojnim degustacijama i promocijama.
Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.
Tijekom četiri dana festivala sudionike i goste očekuje bogati program, a osim natjecanja kuhara, kulinarskih radionica, gastro izložbe te tematskih večera organiziraju se i izleti po Braču.
Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.
Vinska je škola zato odličan potez za sve one koji znaju cijeniti kulturu vina i koji žele svoje znanje podići na višu razinu, kako bi im to uživanje bilo potpuno.
11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.
11. "Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem", održava se u Sinju 19.-20.ožujka, 2016.godine, u prostoru hotela Alkar.
Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).
Gostima se tijekom 10 dana u kvalitetnim restoranima nudi menu u tri slijeda za samo 100 kuna (i ako imate sreće, čašom vina ili aperitivom).