Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.
Pod budnim okom Nenada Kukurina koji je pratio kako maturanti barataju namirnicama i raspoređuju vrijeme, mladi kuhari morali su impresionirati žiri jelom od zadanih namirnica.
18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.
18.12. ove godine u restoranu Libar održat će se fešta u slavu ljutih paprika.
Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!
Pripremite svoja nepca za nezaboravno gastro iskustvo!
Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.
Odnedavno u Splitu postoji 'LIVE catering' profesionalna družina koja pored klasičnih catering usluga nudi i dinamični dio svakog eventa.
U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.
U solinskoj Gašpinoj mlinici u subotu 5. rujna 2015.održat će se već tradicionalna peta gastronomska manifestacija.
Još nikada nam egzotika nije bila tako na dohvat ruke.
Još nikada nam egzotika nije bila tako na dohvat ruke.
Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.
Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.
Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?
Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?
Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.
Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.
Program kreće u 12:00 uz vokalne izvedbe članova klape Cambi iz Splita, a za drugi dio programa koji kreće od 15:30 zadužen je DJ Kid VA uz pratećeg saksofonistu Ivana Škvorca.
Program kreće u 12:00 uz vokalne izvedbe članova klape Cambi iz Splita, a za drugi dio programa koji kreće od 15:30 zadužen je DJ Kid VA uz pratećeg saksofonistu Ivana Škvorca.
Kulinarski spektakl Zvjezdani chefovi pod zvjezdanim nebom okupit će tri chefa sa sveukupno četiri Michelinove zvjezdice.
Kulinarski spektakl Zvjezdani chefovi pod zvjezdanim nebom okupit će tri chefa sa sveukupno četiri Michelinove zvjezdice.
Jennifer Docherty, glavni kupac za engleskog distributera “Liberty Wines” dolazi u Hrvatsku na 6. Dalmacija Wine Expo.
Jennifer Docherty, glavni kupac za engleskog distributera “Liberty Wines” dolazi u Hrvatsku na 6. Dalmacija Wine Expo.
Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...
Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...
Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...
Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...
Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.
Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.