Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.
Prikladano za pustolovnog istraživača okusa, restoran je dobio ime sinonimno fleneru kojeg biste mogli zateći da šeće uokolo i traži avanture i pustolovine, Vagabundo.
Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?
Što imaju zajedničko Bermudi, Kajmansko otočje, Sjedinjene Američke Države i malo mjestašce na otoku vlasniku jedne od najljepših svjetskih plaža, otoku Braču?
Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.
Što nudi ovogodišnji Vinski podrum? Splićani i njihovi gosti moći će se uvjeriti u poseban šarm pravog mozaika vina Lijepe naše.
Program kreće u 12:00 uz vokalne izvedbe članova klape Cambi iz Splita, a za drugi dio programa koji kreće od 15:30 zadužen je DJ Kid VA uz pratećeg saksofonistu Ivana Škvorca.
Program kreće u 12:00 uz vokalne izvedbe članova klape Cambi iz Splita, a za drugi dio programa koji kreće od 15:30 zadužen je DJ Kid VA uz pratećeg saksofonistu Ivana Škvorca.
Kulinarski spektakl Zvjezdani chefovi pod zvjezdanim nebom okupit će tri chefa sa sveukupno četiri Michelinove zvjezdice.
Kulinarski spektakl Zvjezdani chefovi pod zvjezdanim nebom okupit će tri chefa sa sveukupno četiri Michelinove zvjezdice.
Jennifer Docherty, glavni kupac za engleskog distributera “Liberty Wines” dolazi u Hrvatsku na 6. Dalmacija Wine Expo.
Jennifer Docherty, glavni kupac za engleskog distributera “Liberty Wines” dolazi u Hrvatsku na 6. Dalmacija Wine Expo.
Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...
Od premijernog kušanje selekcije ponajboljih plavaca s cijenjenih položaja širom Dalmacije, poput Dingača ili Ivana Dolca, s ciljem procjene kvalitete, stila i potencijala za odležavanje 2012. godišta...
Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...
Vinska je arhitektura poveznica između arhitekture i vinske kulture. Vinska arhitektura ima ključnu ulogu na području urbanog planiranja, koje je najuočljivije u tipologiji vinograda...
Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.
Njegovu hranu možete kušati na Pjaci u "No stressa", no hoće li se nešto iz pobjedničkih obroka naći na meniju, odlučiti će ipak Željko Bremec, šef kužine u ovom bistrou.
Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.
Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.
Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.
Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.
Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...
Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...
Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.
Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.
Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.
Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.
Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...
Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...