Gledaš vijesti iz kategorije: GaSTro kantun

Neograničeno kolača utorkom za 29 kuna

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.

Bota jedina sudjeluje u Tjednu restorana

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

6. hrvatska gastro vinjeta u Dioklecijanovim podrumima

6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.

6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.

Večera ili koktel s pogledom na Split s 50 metara visine

Može se birati između 5 ponuđenih paketa ovisno o tome koju vrstu menija želite i/ili koliko dugo želite uživati u zraku.

10. Festival soparnika u Dugom Ratu

10. jubilarni Festival soparnika, održati će se u subotu, 26. srpnja 2014. u Dugom Ratu.

Paradigma diže splitsku gastronomiju za još jednu stepenicu gore

Splitska gastro scena posljednje dvije godine opako se probudila, a prije koji tjedan otvoren je novi "biser u niski" sjajnih ugostiteljskih objekata, restoran "Paradigma", kojeg se ne bi posramila bilo koja svjetska metropola.

Zapadna obala poprima konture luksuzne šetnice

Ako ste pomislili kako vlasnici u svom objektu očekuju isključivo jahtaše sa zlatnim karticama - varate se. U "F de Maru" će se tijekom cijele godine održavati prigodne vinske večeri

Nešto novo za ručak: Pura sa bešamelom od dimljene ribe

Pospemo ribanim pikantnim sirom te zapečemo u prethodno zagrijanoj pečnici.

Apetit nek vam otvore bruskete s oradom

Bruskete gratiniramo u pečnici par minuta, izvadimo ih, te na njih položimo ocjeđene marinirane filete orade.

Istah postao prvi restoran u Dalmaciji s halal certifikatom

Splitski restoran Istah koji nudi tursku kuhinju prvi je u Splitsko-dalmatinskoj županiji s halal certifikatom

Vinski podrum ponovno stiže Dioklecijanu

U jeku splitske predsezone, točnije 23. i 24. svibnja, Slobodna Dalmacija organizira još veći i bogatiji Sajam vina i delicija „Vinski podrum“.

Pomaže prilikom mršavljenja: Crna riža s dimljenom oradom

Crna riža obiluje antioksidantima i vlaknima, pospješuje probavu te je kao takva izrazito poželjna namirnica za skidanje kilograma.

Zabavni dio Dalmacija Wine Expa seli u Makarsku

Posjetitelje očekuju vina od probranih vinara, i delicije po promotvnim cijenama, te mnoštvo zabavnog sadržaja i koncerata od kojih izdvajamo nastup Nene Belana & Fiumensa.

Dagnje sa gradela: Evo kako ne pogriješiti!

Dagnje serviramo u prigodnu posudu, podlijemo maslinovim uljem još dok su vruće (radi snažnije arome), te po želji pospemo sitno sjeckanim češnjakom i peršinom.

Mike Grgich osoba godine za vinsku scenu Dalmacije

Grgić je uočio i dokazao sličnosti između te dvije sorte i otkriveno je da su i Plavac mali i Zinfandel potomci Crljenka kaštelanskog - autohtone hrvatske sorte.