"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.
"Brasserie on 7", restoran na Rivi, od sutra uvodi "Slatki utorak". Od 8 sati ujutro (pa do isteka zaliha), u restoranu se može konzumirati neograničena količina kolača.
Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.
Ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.
6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.
6. hrvatska gastro vinjeta koja će predstavit bogatstvo hrvatske gastronomije i domaće tradicionalne proizvodnje.
Može se birati između 5 ponuđenih paketa ovisno o tome koju vrstu menija želite i/ili koliko dugo želite uživati u zraku.
10. jubilarni Festival soparnika, održati će se u subotu, 26. srpnja 2014. u Dugom Ratu.
Splitska gastro scena posljednje dvije godine opako se probudila, a prije koji tjedan otvoren je novi "biser u niski" sjajnih ugostiteljskih objekata, restoran "Paradigma", kojeg se ne bi posramila bilo koja svjetska metropola.
Ako ste pomislili kako vlasnici u svom objektu očekuju isključivo jahtaše sa zlatnim karticama - varate se. U "F de Maru" će se tijekom cijele godine održavati prigodne vinske večeri
Pospemo ribanim pikantnim sirom te zapečemo u prethodno zagrijanoj pečnici.
Bruskete gratiniramo u pečnici par minuta, izvadimo ih, te na njih položimo ocjeđene marinirane filete orade.
Splitski restoran Istah koji nudi tursku kuhinju prvi je u Splitsko-dalmatinskoj županiji s halal certifikatom
U jeku splitske predsezone, točnije 23. i 24. svibnja, Slobodna Dalmacija organizira još veći i bogatiji Sajam vina i delicija „Vinski podrum“.
Crna riža obiluje antioksidantima i vlaknima, pospješuje probavu te je kao takva izrazito poželjna namirnica za skidanje kilograma.
Posjetitelje očekuju vina od probranih vinara, i delicije po promotvnim cijenama, te mnoštvo zabavnog sadržaja i koncerata od kojih izdvajamo nastup Nene Belana & Fiumensa.
Dagnje serviramo u prigodnu posudu, podlijemo maslinovim uljem još dok su vruće (radi snažnije arome), te po želji pospemo sitno sjeckanim češnjakom i peršinom.
Grgić je uočio i dokazao sličnosti između te dvije sorte i otkriveno je da su i Plavac mali i Zinfandel potomci Crljenka kaštelanskog - autohtone hrvatske sorte.